Hot Heros

  Hot Heros, Kuva: Saana Tuom
  ke 25.9.
  19:00
  Kangasala-talo | Kuohunharjuntie 6, Kangasala | iCal

  Keskiviikkona 25.9. Kangasala-talolla kuullaan energistä freejazzia monipuolisen trion soittamana. Hot Herosin muodostavat Sami Sippola, saksofoni; Ville Rauhala, basso ja Janne Tuomi, rummut.

  Sanaleikki, tavallaan. Siitä on kyse Hot Herosin nimessä. Improvisoiva tamperelainen kolmikko törmäsi keikkamatkalla Brooklynissa kauhtuneeseen kylttiin, jossa mainostettiin alueelle tyypillistä lounasta ja välipalaa. Amerikkalaistunut tulkinta lämpimistä italialaisista voileivistä oli vain yhden e-kirjaimen päässä ”kuumista sankareista”, ja sopivan tarttuva sekä hauska. Tuore trio oli saanut vähän varkain nimen, joka tarttuu kerrasta mieleen.

  Vuonna 2015 alkunsa saaneen Hot Herosin muodostavat saksofonisti Sami Sippola, basisti Ville Rauhala ja rumpali Janne Tuomi, jotka olivat jo pitkään nousseet samoille lavoille ja astuneet yhdessä studioihin jo vuosikaudet, esiintyneet jazzklubeilla Yhdysvalloista Vanhan mantereen kautta Venäjälle ja säestäneet Janne LaurilanPauli Hanhiniemen sekä Hannibalin kaltaisia lauluntekijöitä sekä räppäreitä. Sippola ja Rauhala tunnetaan Black Motorin perustajajäseninä ja Rauhala jatkaa yhtyeen riveissä edelleen.

  Hot Heros, Kuva: Saana Tuomi


  Tapahtuma > Jazz


  Hot Heros
  ke 25.9.
  19:00
  Hintaluokka: 18/15 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kangasala-talo

  Kangasala-talo
  Kuohunharjuntie 6
  Kangasala

  Hotellit läheisyydessä


  Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

  Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

  Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä