Tampere GIN on valittu 19.1.2023 kansainvälisessä World Gin Awards 2023 -kilpailussa oman kategoriansa, contemporary style gin, parhaaksi giniksi Suomesta.

Mika Pirisen Tampere Brewing & Distilling Co on tunnettu voitokkaista gineistään.

Tampere GIN on julkaistu heinäkuussa 2018 ja kilpailu ja kategoria on sama jonka Tampere GIN voitti kun siihen viimeksi osallistui 2019. Olut- ja tislaajamestari Mika Pirinen pitää voittoa merkittävänä osoituksena siitä että ginimme laatutaso on edelleen pysynyt korkea yhä kiristyvässä kilpailussa. Tampere GINin kisa jatkuu 34 maan joukossa ainoana suomalaisena gininä sarjassaan 23.2.2023 pidettävään loppukilpailuun jossa valitaan World’s Best Gin 2023.

Tampere GIN on yli kahden vuoden kehittämisen tulos ja siinä on 15 eri yrttiä, maustetta ja hedelmää. Tampere GINissä maistuvat neljä vuodenaikaa: keväisten yrttien tuoreus, auringon kypsyttämät hedelmät, syksyn mehevät marjat ja joulun lämpimät mausteet.

Tampere Brewing & Distilling Co on perustettu joulukuussa 2017 ja kesällä 2022 avattu panimo-tislaamo-taproom sijaitsee PMK-talossa Tammelassa, Erkkilänkatu 11B

Tampere Brewing & Distilling Co valmistaa neljää erilaista Tampere GINiä, Tampere WHISKY, kahta viskitynnyrissä kypsytetty vodkaa sekä useita oluita Tampere- ja Full Taste Beer- tuoteperheissä.

Uusi Tampere Taproom on maisteluravintola ja panimo-tislaamo Tammelan tehdasmiljöössä