Jos et ole viime vuosina harrastanut lajia, huomaat  pian, että sisäkartingin maailma on kokenut ison uudistumisen. Suomen uusimpiin kuuluva ja ensimmäinen premium-luokan kartingrata löytyy aivan Bauhausin vierestä Pirkkalan ja Tampereen rajaseudulta.

Tampereen Kart in Club on yksi parhaita vinkkejä yhdessätekemiseen.

Vauhdinjanoinen saakin mukavat adrenaliinitujaukset radalta, jolla renkaat vinkuvat kiihkoisasti kurveissa. Laji tarjoaa viihtymistä myös katsomolle.

– Katsomotasanne tulosmonitoreineen tarjoaa aitiopaikan myös sivusta seuraaville, kertoo hallipäällikkö Juuso Pajuranta kartingradalta.

Radan kahvio ja katsomoalue ovat myös anniskelualuetta, josta saa ostettua mm. kahvia, teetä, virvokkeita, olutta, siideriä, lonkeroa, karkkia, jäätelöä, sekä pientä suolaista purtavaa.

Sisäkarting soveltuu parhaiten: pikkujoulut, polttarit, synttärit, syysloma, viikonlopun vietto ja miksei arkenakin, tekemistä Tampereella sateisena päivänä, tekemistä ystävien kanssa, tekemistä lapsien ja perheen kesken

Kuljettajille tulee talon puolesta haalarit, kypärät sekä kypärämyssyt, eli ne sisältyvät hintaan.

Radalle mahtuu kerrallaan kymmenen autoa, mutta isommissa ryhmissä ajot jaetaan ryhmiin, joten 20-30 henkilön porukan ajattaminenkaan ei ole ole pitkästyttävää, lisää Pajuranta.

Tampereella asiakkaiden käytössä on premium-luokan sähkökartingautot. Autoista löytyy säädettävät polkimet, penkki sekä ratti, joten ajoasennon saa hyvin muokattua sopivaksi erikokoisille kuljettajille.

Lue lisää
kic.fi/tampere