Tampereenkin Pirkkalassa toimiva pizzeria Via Tribunali tarjoaa perinteistä napolilaista pizzaa, joka saattaa olla pikaruokaa, mutta jota tarjoillaan pitkän jalostus- ja hauduttelutyön tuloksena.

Pizzeria Via Tribunali Pirkkala - TampereVuoden 2022 uutuusravintoloihin kuuluva Via Tribunali on yksi Pirkkalan Citymarketin Birk-ravintolamaailman ruokapaikoista, joissa laadukas ruoka yhdistetään tyylikkäästi päivittäiseen kaupassakäyntiin.

Suomen parhaat pizzeriat pärjäävät maailmalla: Via Tribunali on valittu 25 parhaaksi

– Mahtava nähdä tällainen maailmalta tuttu kokonaisuus Pirkkalassa – tosin paremmin toteutettuna ja Suomen eturivin ravintolabrändeillä. Tällä porukalla kaikki on mahdollista, tunnelmoi Via Tribunalin toimitusjohtaja Sami Benamed avaamisen yhteydessä toukokuussa 2022.

Pizzeria Via Tribunali on Suomen ensimmäinen napolilaisen pizzan sertifikaatin saanut pizzeria, jonka laadukas ja tinkimätön tekeminen on hurmannut vaativimmatkin pizzanystävät! Vuonna 2021 Via Tribunali pääsi myös ensimmäisenä pizzeriana koskaan Suomen 50 parasta ravintolaa -listalle ja nappasi sijan 42.

Birk-ravintola kokoaa saman katon alle kolme suomalaista ravintolabrändiä: Jim Lim by Farangin, Naughty BRGR’n ja Via Tribunalin. Samasta K-Citymarket Pirkkalan ravintolamaailman keittiöstä tarjoillaan myös kaupan omaa sushia.

Pizzeria Via Tribunali Pirkkala