Pizzaa Tampereella
Stand up -koomikko Petri Hankonen on salaperäisen pizzakultin päätekijöitä. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Secret Sauceity Pizzan ensimmäinen, toinen ja kolmaskin pop up on ollut menestys ja se on päätynyt Kievari Kaksien Kasvojen vappukohokohdaksikin.

Pizzoja on tehtailtu viime viikkoina niin salaisissa keittiöissä kuin Hämeenpuiston Rillingissäkin, jossa väelle paisteltiin pizzoja kauniin kevätauringon lämmittäessä noin 270 kappalemäärä. Kievari Kaksissa Kasvoissa hieman hillittiin menoa ja myynnissä oli vain rajoitettu 50 pizzan erä.

Vappupäivä mennään First Come, First Serve -periaatteella, eli pizzaa saatavilla klo 11–17 ilman ennakkovarauksia. Ja klo 17 jatkuu pizzan ja juomien myynti vielä take away -meiningillä aina klo 19 asti.

Pizzaa Tampereella – Secret Sauceity Kievari Kaksissa Kasvoissa
Pizzaa Tampereella – Secret Sauceity. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi
Pizzojen tyylinä on niin sanottu #mansestyle. Iloinen sekoitus New Yorkia, Chicagoa, Detroitia ja Roomaa. Miesten tuotekehityksen tulos on rapeapohjainen, paljon makua sisältävä kastike ja juuri oikea määrä juustoa ja täytteitä. Vappuviikonlopuksi on luvassa myös astetta monikulttuurisempaa makumaisemaa inspiraationaan kreikkalainen horiatiki.
Hankonen on innoissaan pizzojen saamasta hyvästä vastaanotosta.
– Samoin kuin stand up -keikoillakin on makeaa nähdä, kun ihmiset nauravat, niin tässä on mahtavaa seurata, kun ihmiset nauttivat ruoasta. Vähän eri formaatti, mutta samojen asioiden lähteillä tässä ollaan. Tuottamassa ihmisille elämyksiä!
VINKKI! Kaksista Kasvoista saat myös juomat mukaan puistopiknikille.

 

Tapahtuma > Ravintolat


Secret Sauceity Pizza pop up Kievari Kaksiin Kasvoihin

 la 1.5. klo 11 alkaen
 Hintaluokka: menu
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Kievari Kahdet Kasvot

Kievari Kahdet Kasvot
 Kauppakatu 14
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Lue Ravintolaesittely: Kievari Kahdet Kasvot