Sasorin lounaan uusi à la carte -annostasoinen Premium-annos valmistetaan vaihtuvista raaka-aineista ja niinpä myös sen hinta vaihtelee hiukan. Tällä kertaa lautaselta löytyi ylikypsää porsaanniskaa, sinappista omenasoosia ja 
punaherukkahilloketta.

Sasorin lounaalla annokset saapuvat pöytiin nopeasti ja tarjoavat mahdollisuuden seesteiseen ja maukkaaseen lounashetkeen kaikessa rauhassa pöydän ääressä istuen. Kovin monista ravintoloista ei edes pöytiintarjoiltua lounasta saa. Sasor tarjoaa vieläpä neljän eri lounasannoksen valikoiman ja tietenkin hyvän palvelun.

– Haluamme tarjota asiakkaille rauhallisen lounashetken, jolloin he voivat vain istua kaikessa rauhassa ja kaikki tuodaan valmiina pöytään, ravintoloitsija Sari Sorri kuvailee.

Sasorin lounasannoksista voi valita nälän mukaan joko kevyemmän salaattiannoksen tai ruokaisamman lämminruoka-annoksen. Nyt myös Premium-annoksen, joka on à la carte -annostasoa.

– Premium-annoksen hinta vaihtelee päivän raaka-aineiden mukaan, mutta on silti aina selvästi edullisempi kuin à la carte -annos. Myös Sorsapuiston silakat pysyvät valikoimassa.

Sinappikastikkeiset graavit silakat houkuttavat ja koukuttavat ihmisiä vuodesta toiseen. Vaikka resepti ei suoranaisen salainen pieniä jippoja lukuun ottamatta olekaan, niin Sorsapuiston silakat -nimellä kyseisiä eväkkäitä ei saa ravintolassa tarjota kuin annoksen alkuperäisen kehittäjän Anna-Liisa Pellaksen pojan, Jari Pellaksen valmistamina. Siksipä Sasoriinkin silakat saapuvat häneltä.

Sorsapuiston silakoiden myötä lounasannoskatras kasvaa neljän annoksen mittaan. Ja koska myös à la carte on voimassa lounaan aikana, riittää annosvalikoimaa vielä roimasti enemmänkin.

Sasorissa voi myös lounastaa palaveri- tai liikelounasmerkeissä. Kabinettitilan puolelle mahtuu 12 ruokailijaa ja loungeen jopa 30.

Kokous- ja juhlatila Sorsapuiston äärellä – Ravintola Sasorin kabinetti esittäytyy

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Sasorin uudistuneella pöytiintarjoillulla lounaalla 4 eri annosvaihtoehtoa + à la carte

Sasorin lounaalla annokset saapuvat pöytiin nopeasti ja tarjoavat mahdollisuuden seesteiseen ja maukkaaseen lounashetkeen kaikessa rauhassa pöydän ääressä istuen. Kovin monista ravintoloista ei edes pöytiintarjoiltua...

PIKKUJOULUVINKKI! Kokous- ja juhlatila Sorsapuiston äärellä – Ravintola Sasorin kabinetti esittäytyy

Omaa rauhaa rakastaville Ravintola Sasorista löytyy monikäyttöinen ja raikas kabinettitila, jossa on tilaa hengittää. Sorsapuistoon, Tampere-talon suuntaan avautuvat ikkunat ja moderni skandinaavinen sisustus ovat...

LA 5.10. | Acoustic Winebar – Viinibaarin tunnelmaa ja akustista musiikkia

Acoustic Winebar tuo jälleen elävää musiikkia Sasorin viikonloppuihin. Sorsapuiston äärellä musiikki elävöittää ravintolaelämystä niin illallistaessa kuin viinibaarissa istuessakin. Lauantaina 5.10. esiintymisvuoroon astelee  The Voice Of Finland voittaja...