Kokki kotiin – Ilkka Isotalo
Kokki kotiin – Ilkka Isotalon tiimeineen voi tilata kotiin, kun ravintolaan ei illalla pääse. Kuvat C, Kuvankäsittely: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Kun ihmisten ravintolassa käymistä on rajoitettu, ovat kokit tehneet kotikäyntejä. Esimerkiksi Tampereen maineikkaimpiin kuuluvan ravintola C:n keittiömestari Ilkka Isotalon voi tilata kotiinsa kokkaamaan kuka tahansa melkeinpä mitä tahansa, kunhan tosin aikataulut sattuvat osumaan yksiin.

Tilauksen voi tehdä Armas Cateringin tai C:n kautta.

– Kyllä, voitte tilata meidän ruoanlaiton ammattilaisemme kotiinne ja omiin tilaisuuksiinne kokkaamaan ja tekemään teille ruokatarjoilut paikan päällä, kertoo Christina Suominen ravintola C:sta ja Armas Cateringista.

– Keittiömestarimme Ilkka on toteuttanut lukuisia tilaisuuksia kodeissa. Hän on ruoanlaiton osalta maan huippua ja tilaisuuksissa todellinen viihdyttäjä.

Tilaisuuksissa myös vieraiden on mahdollista osallistua kokkaamiseen ja sitä kautta oppia sekä tutustua Ilkka Isotalon ruokafilosofiaan.

Ravintola C Vappuna avoinnaJuomien osalta Christina Suominen itse pitää huolen siitä, että ruokien kanssa on oikeanlaiset viinit, jolloin vieraiden ateriointikokemuksesta tulee erittäin kattava ja miellyttävä.

Tiesitkö, että catering-palvelut voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä samaan tapaan kuin esimerkiksi remontoinnin? Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä.

Katso valmiit menut: www.armascatering.fi/ruoka/

Kokki kotiin – Toni ”Los Pollos” kokkaa nyt myös kotonasi