Ravintola C on siirtynyt kaksi kertaa pop up -tempauksen muodossa valmistamaan illallisia luottotuottajansa, Rekolan biodynaamisen tilan, tiluksille. Illallisten annoksissa on hyödynnetty sekä Rekolan kasviksia että lähiluonnosta löytyviä raaka-aineita.

Ravintola C toteuttaa jälleen suursuositun Rekola pop up -tapahtuman siirtäen keittiönsä sekä salinsa tunnelmallisiin Rekolan tilan navettatiloihin Kangasalle. Asiakkaat kuljetetaan bussilla elämykselliseen illastuskohteeseen nauttimaan antimista.

Luonnonläheinen C kirmaa Rekolan biodynaamisen tilan navettaan  3.-7.8.2021 väliseksi ajaksi, jolloin tarjolla on jälleen ultralähiruokainen menu maatilan omista antimista. Paikan päällä siis näkee ja tietää todellakin, mistä illallisen raaka-aineet tulevat.

Bussikuljetus lähtee kello 17 C:n edestä ja paluukuljetus saapuu noin kello 23 samaan paikkaan.

Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo. Jo 400-vuotias Rekolan tila on ravintolan merkittävin yhteistyökumppani.

– Luvassa on jälleen huikea ilta navetassa. Illallisen raaka-aineet tulevat suoraan tilalta ja tilan isännät ovat myöskin paikalla. Väliajalla pääsee tutustumaan kasvihuoneisiin ja jos lehmät sallivat, niin voi käydä myös niitä katselemassa. Samalla voi tutustua 400 vuotta vanhaan tilaan ja biodynaamisen viljelyn edelläkävijään Suomessa, Suominen summaa.

C on operoinut pop up -ravintolatempauksen Mikäli vielä et ole päässyt C:tä Rekolassa kokemaan, niin nyt kannattaa olla pöytävarauksen kanssa nopsakasti liikenteessä, sillä tilaisuus koetaan tänä kesänä näillä näkymin viimeisen kerran.

 

Villiyrttien paras sesonki on nyt Tampereen ravintoloissa