Los Pollos on aina satsannut tapahtumassa espanjalaiseen tunnelmaan ja makuihin voittaen yleisön makunystyt sekä äänet puolelleen vuonna 2019. Mukana ravintoloitsija Toni Leskisen (vas.) tiimissä oli silloin tuttu espanjalaisvahvistus Jani Paasikoski. Kuvaaja: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

Huippuraaka-aineistaan tuttu Los Pollos panostaa heti aloituspäivästä lähtien pintxoiluun ja herättelee herkutteluun mm. aidolla Wagyu-häränlihalla, joka on saanut parhaan A5-luokituksen. Pintxot vaihtelevat päivittäin.

Keittiömestari Toni Leskisen kilpailuannos on tänä vuonna Perrito Caliente de Salchicha Fresca: Salchichaa, paprikaa, jalapenoa, aliolia.

Leskinen on yhdeksättä kertaa järjestettävän ruokafestivaalin konkareita ja jälleen innokkaana mukana tapahtumassa.

– Olemme mukana jälleen pintxo-viikoilla. Tarjolla tuttuun tapaan huolella valmistettuja kylmiä sekä lämpimiä pintxoja, jotka vaihtelevat päivittäin. Suoraan Espanjasta on tarjolla mm. Pyreneillä kasvaneiden lehmien maidosta valmistettua valkohomejuustoa, useita erilaisia leikkeleitä, kuten Ibericoporsaan ilmakuivattua niskaa sekä lämpimänä muiden muassa txogitxu-chistorramakkaraa kilpailupintxon salchichan lisäksi kasviksia ja kanaa unohtamatta.

Los Pollos oli Tamperradan yleisön suosikki vuoden 2019 pintxokisassa.

Lue lisää

Tamperrada 2021 -pintxoviikko kierrellään ja maistellaan 31.8.-4.9.2021

Tapahtuma > Festivaalit


PINTXOVIIKKO: Aloituspäivänä aitoa Wagyu-härkää Los Pollosissa parhaalla A5 luokituksella

 ti 31.8.
 11:00 alkaen
Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Los Pollos

Los Pollos
 Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli

 Hotellit läheisyydessä