Huippuraaka-aineistaan tuttu Los Pollos panostaa heti aloituspäivästä lähtien pintxoiluun ja herättelee herkutteluun mm. aidolla Wagyu-häränlihalla, joka on saanut parhaan A5-luokituksen. Pintxot vaihtelevat päivittäin.
Keittiömestari Toni Leskisen kilpailuannos on tänä vuonna Perrito Caliente de Salchicha Fresca: Salchichaa, paprikaa, jalapenoa, aliolia.
Leskinen on yhdeksättä kertaa järjestettävän ruokafestivaalin konkareita ja jälleen innokkaana mukana tapahtumassa.
– Olemme mukana jälleen pintxo-viikoilla. Tarjolla tuttuun tapaan huolella valmistettuja kylmiä sekä lämpimiä pintxoja, jotka vaihtelevat päivittäin. Suoraan Espanjasta on tarjolla mm. Pyreneillä kasvaneiden lehmien maidosta valmistettua valkohomejuustoa, useita erilaisia leikkeleitä, kuten Ibericoporsaan ilmakuivattua niskaa sekä lämpimänä muiden muassa txogitxu-chistorramakkaraa kilpailupintxon salchichan lisäksi kasviksia ja kanaa unohtamatta.
Los Pollos oli Tamperradan yleisön suosikki vuoden 2019 pintxokisassa.
Lue lisää
Tamperrada 2021 -pintxoviikko kierrellään ja maistellaan 31.8.-4.9.2021
Tapahtuma > Festivaalit
PINTXOVIIKKO: Aloituspäivänä aitoa Wagyu-härkää Los Pollosissa parhaalla A5 luokituksella
ti 31.8.
11:00 alkaen
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli
Hotellit läheisyydessä