Kuvituskuva tryffeleistä

italialainen ravintola ja viinibaari Piemonte julkaisi Tryffeliviikkojen menun, joka on tarjolla 26.10.-13.11. Niin à la carte -lista, kuin maistelumenukin on täydennetty tryffelin mauilla.

– Tilaamme tryffeliä suoraan Pohjois-Italiasta, joten tuoretta tryffeliä on koko Tryffeliviikkojen ajan tarjolla. Kaikkiin annoksiin on lisäksi mahdollista tilata tuoretta raastettua tryffeliä grammahinnalla, kerrotaan ravintolasta

Tryffeliviikot huipentuIvat keskiviikkona 10.11. viinintekijäillalliseen, kun Roberto Sarotto saapIu poikansa Enricon kanssa ravintolan vieraaksi vuosikerta-barbarescojensa kera. Tryffeliviikot jatkuvat vielä lauantaihin asti.

Menu 26.10.-13.11.
ANTIPASTI
Talon leipää & tomaattipestoa
Antipastolajitelma
Juustolautanen
Punajuuricarpaccio, sinapinsiementä & Gorgonzolavaahtoa
Naudan ulkofileetä, tryffeliä, keltuaista & kaviaaria
PRIMI PIATTI
Tryffelirisotto
Pastaa & tryffeliä
SECONDI PIATTI
Perunagnoccheja, mustakaalia, ruskistettua voita & kotimaista kurpitsaa
Kotimaista riistaa, palsternakka-peruna-tryffelipaistosta & riistalientä
DOLCI
Herkkujuustolan Tryffeli Punaheidi & itsetehtyä näkkileipää
Puolukkamarenkia & valkosuklaanamelakaa
Tummasuklaata, sokeroitua luumua & tryffeliä

 

Tapahtuma > Ravintolat


Piemonten Tryffeliviikot 26.10.-13.11


 Hintaluokka: Menu 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Piemonte

Piemonte
 Suvantokatu 9
Tampere

 Hotellit läheisyydessä