Periscopen dj-vetoiset tapahtumat 2021. Kuvaaja: After Sunset Photography.

Periscopen terassikesä tarjoaa tänä vuonna chillailun ja herkuttelun lisäksi DJ-vetoisia iltoja, jotka venyvät jopa omaan, kovien esiintyjien tähdittämään festivaalitapahtumaan asti. DJ-musisointi on jo käynnistynyt ja sitä on ohjelmistossa monena päivänä viikossa. Kesäkausi starttasi tosissaan käyntiin James Hypen toimesta, joka on kova nimi teknopiireissä.

PERISCOPEN TERASSIKESÄ 2021 
TERASSILLA VAIHTUVA DJ JOKAISENA PERJANTAINA JA LAUANTAINA (SÄÄVARAUS).
Lisätietoja Periscopen sosiaalisesta mediasta päiväkohtaisesti.
Kaikkiin tapahtumiin ikäraja K22.

Periscopen vararavintolapäällikkö Vilma Kyrkkö kertoo suurimman osan isommista tapahtumista toteutuvan lauantaisin Scope Festia ja White Partya lukuunottomatta. Ne ovat koko viikonlopun tapahtumia. Lisäksi terassikesän musiikkitarjonnassa ilostuttavat säävarauksella useat eri  DJ:t, kuten DJ. Morenna, MR. V (Thomas Valentino) ja DJ Justin Case. Kesä- ja heinäkuussa sunnuntaisin katolla koetaan Ibiza Sunset -klubin vaihtuvia dj:tä. DJ-iltojen esiintyjät vaihtuvat tiheään ja samana iltana voidaan nähdä useitakin artisteja. Esiintyjiä paljastellaan tänä kesänä lisää tapahtumien lähestyessä.

Kyrkkö on erityisen innoissaan kesän kattavasta cocktail-tarjonnasta.

– Tänä vuonna valikoima on tosi laaja. 14 erikoiscocktailia täydentävät klassikot ja isommille porukoille tarjoiltavat kannuversiot, Kyrkkö luettelee.

Kiinnostava oluterikoisuus on ravintolan oma, hedelmäinen ja raikas Lime Twist Ipa, joka on valmistettu yhteistyössä Sori Brewingin kanssa. Pian terassilla on saatavilla samoin Periscopelle tehty Pyynikin Breweryn Pinkki Gini.

Varattavia sohvaryhmiä, keinuja, sohvia – terassilla myös suihkumahdollisuus

Tampereen Ratinan kauppakeskuksen katolle rakennettu kattoterassi on kaupungin vetovoimaisin nähtävyys, jollaista Suomessa ei ole aiemmin koettu. Bali-henkisen laajennusosan sisään kätkeytyy mm. varattavia sohvaryhmiä, verkkopetejä, keinuja, runsaasti rentoa oleskelutilaa, grilli ja esiintymislava.

– Terassilta löytyy myös aurinkopetejä ja verkkopetejä, joilla auringonotto on erityisen mukavaa ja letkeää. Kattoterassilla on edelleen myös suihku asiakkaiden käytössä. Se on erityisen käytännöllinen kuumina kesäpäivinä sekä mm. joogan yhteydessä. Tänä kesänä Periscopessa on jälleen runsaasti joogatapahtumia Studio Vintin Anun ja Sannin johdolla.

TOIMITUKSEN VINKKI! Muista varata ajoissa juomapaketit ja omat tilat seurueellesi. Varauksia otetaan joka päivälle ja erityisesti tapahtumien yhteydessä ne myydään nopeasti loppuun.

– Ruokalista muuttuu kesäkuussa kesäisempään suuntaan. Terassilla à la carte -lista on voimassa hieman sisätiloja suppeampana versiona. Terassin ruokavalikoimaa sen sijaan täydentävät viime kesän tapaan suvipäivien terassiruoat katolla grillattuna, kertoilee Kyrkkö.

 

Periscopen katettu ruokaterassi.

 

Kesän kohokohtia Periscopessa 2021

TERASSILLA VAIHTUVA DJ JOKAISENA PERJANTAINA JA LAUANTAINA (SÄÄVARAUS).
Lisätietoja Periscopen sosiaalisesta mediasta päiväkohtaisesti.

Party Pass -lippukokonaisuuksia voi edelleen tiedustella sähköpostitse. Passilla voi varmistaa pääsyn kesän jokaisiin bileisiin!