Tampereen perinteikäs Panimoravintola Plevna lähtee uuteen vuoteen valikoitujen klassikkoannosten voimalla. Niitä on tarjolla kympin hintaan tammikuussa 11.-31.1.2021. Panimoravintolan hanasta sekä mukaan ostettavina pulloina on saatavilla myös sähäkkää uutuusolutta.

– Lihapullat ja Currywursti ovat olleet listallamme alusta asti ja lohisoppa yli 20 vuotta. Soijacurry on talon vegaaninen versio currywurstista. Soijacurrya on ollut tarjolla yli 5 vuotta siitä asti, kun vegaaniannosten kysyntää lisäntyi, kertoo ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala annoskimaraa kuvaillen.

Skandinaaviset annokset ovat kaikille tuttuja ja löytyvät ansaitusti klassikoiden joukosta, mutta erityisesti currywurst on ravintoloitsijalle tärkeä tuttu hänen lukuisilta Keski-Euroopan-reissuiltaan.

– Currywurst on legendaarinen hiukopala, josta löytyy erilaisia versioita eri puolilla Saksaa. Olen saanut usein kokonaisen makkaran, jonka päällä on currykastiketta. Meidän versiossamme nakkimakkara on pilkottu ja kiehautettu curry-viherpippurikastikkeessa. Tähänkin tapaan olen törmännyt Saksassa, lisää Tähtinen-Hakala.

Panimomestari Sam Viitaniemen kehittelemä Vaparperi Sour -uutuus tarjoaa suun täydeltä aitoja vadelman ja raparperin makuja sekä kirpeyttä. Kyseistä olutta on saatavilla sekä hanasta että pulloissa. Viitaniemi suosittelee olutta kympin annoksista erityisesti Currywurstin kaveriksi.

TOIMITUKSEN VINKKI! Annosten ja juomien mukaan nouto onnistuu helposti. Käytössä on lisäksi noutoparkki sekä 30 minuutin pysäköintiaika Moovy-sovelluksella ja -lipukkeella.

Plevna avasi ovensa satakunnankadulla Finlaysonin rautaportilla 31.10.1994.

Klassikkoannokset 10€/kpl*

ISOÄIDIN LIHAPULLAT L, G
( 10,90€ )
Reilu annos lihapullia kermakastikkeessa sekä
perunamuusia.

TAMMERKOSKEN LOHISOPPA L, G
( pääruoka 12,60€ )
Perinteinen kermainen lohikeitto. Tarjoillaan voin
ja paahdetun leivän kera. (Saatavana myös
gluteenittomalla leivällä.)

SOIJACURRY L, G, M, VEG
( 11,80€ )
Tomaattisessa curry-viherpippurikastikkeessa
kiehautettuja soijasuikaleita, lohkoperunoita ja
raastesalaattia. Tulista!

CURRYWURSTI ISO L, G, M
( 11,90€ )
Tomaattisessa curry-viherpippurikastikkeessa
kiehautettuja wurstin paloja, lohkoperunoita sekä
raastesalaattia. Tulista ja syntisen hyvää!

*suluissa normaalihinnat

 

Tapahtuma > Ravintolat & Baarit


Klassikkoannoksia kympin hintaan Panimoravintola Plevnassa

 ma 11.1.- su 31.1.2021

 Hintaluokka: 10 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Panimoravintola Plevna

Panimoravintola Plevna
 Itäinenkatu 8
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Panimoravintola Plevna ravintolaesittelyssä

Luminen Tampellan alue on nyt kauneimmillaan. Höyryävä Tammerkoski virtaa talvellakin. Kuvaaja Laura Vanzo, Visit Tampere