Pyhäjärven rantamilta löytyy tänä kesänä kaksikin houkuttelevaa juhannustapahtumaa. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Tampereella juhannusta viettävä voi kokea kaupungissä kesän valoisan yön tunnelmaa, nautiskella kokon räiskeestä ja tietysti myös saunoa.

HUOM! Päivitämme vielä juttua, mutta löydät jo ensivinkit tältä sivulta. Myöhemmin kerromme myös tarkemmin, kuinka hotellit, kuten Lapland Hotels Tampere on ravintoloineen avoinna koko juhannusviikonlopun ajan ja paljon muuta…

Vuoden 2021 juhannuksen suurimmat tapahtumat ovat Viikinsaaressa ja Haikan lavalla, joissa molemmissa on tiedossa myös kokko säävarauksella.

Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s MidSummer Festival ajoittuu nyt toisen kerran juhannusaatoksi ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock’n rollin ystävät jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle ja sen idylliseen pihapiiriin Pyhäjärven rannalle. Leppoisa kesätapahtuma soveltuu mainiosti myös lapsiperheille. Pääesiintyjinä nähdään tänä kesänä Eino Grön ja Pirkanmaan oma Elvis, Aron.

Viikinsaaren juhannus 2021

Kaupunkijuhannusta ja saunomista

Rauhaniemen kansankylpylässä juhannussaunan perinteisiin kuuluu, että mukaan saa ottaa myös oman vihdan. Juhannuksena Rajaportin sauna on auki aattona. Juhannuspäivänä sauna on suljettu.

Vehreässä Viikinsaaressa vietetään tänä kesänä perinteistä juhannusta mökkitunnelmissa saunoen ja uiden. Kohokohtia ovat mm. juhannusbrunssi piknikversiona ja juhlinta huipentuu juhannuskokon roihahtaessa sään sen salliessa.

Kaupunkimökkeilyn ystäville Härmälän leirintäalue on monille kaupunkilaiselle tuttu juhannuskeidas.

Lue lisää juhannusvinkkejä visittampere.fi.

The 50’s MidSummer Festival 2021: Eino Grön ja Elvis Presleyn klassikoita

Tampereen ravintoloista herkut mukaan juhannukseksi