Arto Rastas Catering ja Kipinä Films toteutettavat virtuaalisia kokkikouluja, jotka sisältävät myös hyödyllistä infoa hyvinvointia ja vastustuskykyä tukevasta ravinnosta.

Kokkikouluun mahtuu mukaan koko firman väki ja kestoltaan noin 90-120 min tapahtumassa opitaan yhdessä uutta niin yleisesti ruuan valmistuksesta, lähiruuasta kuin myös vastustuskykyä tukevien ruoka- ja ravintoaineiden merkityksestä. Pääpaino kuitenkin rennossa yhdessäolossa ja ruuan nautinnossa.

Menuesimerkki 1

Pääruoka:

Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, kurkumalla naustettua yrittirisottoa ja nokkospestoa

Jälkiruoka:

Hunajalla aateloitu rahka kotimaisesta mustikasta & karamellisoitua kauraa

Menuesimerkki 2

Pääruuat:

Grillattua teriyaki-lohta, sydänsalaattia ja kyssäkaalitsatsikia

Burgeri grillatusta kanasta, bbq-kastiketta, itse tehtyä majoneesia, savujuustoa ja tomaattia

Jälkiruoka: Grillattua mansikkaa ja vanilja-mascarponea

Lue lisää: https://www.tapahtumatuotantovoltti.fi/arto-rastas-kokkikoulu?fbclid=IwAR1wQ1bpNplY3E0GfKJkLFli9-LrQuTayWM9UFyyW9T4g_Vh5GqOaYBT1xM