Arto Rastas Catering ja Kipinä Films toteutettavat virtuaalisia kokkikouluja, jotka sisältävät myös hyödyllistä infoa hyvinvointia ja vastustuskykyä tukevasta ravinnosta.
Kokkikouluun mahtuu mukaan koko firman väki ja kestoltaan noin 90-120 min tapahtumassa opitaan yhdessä uutta niin yleisesti ruuan valmistuksesta, lähiruuasta kuin myös vastustuskykyä tukevien ruoka- ja ravintoaineiden merkityksestä. Pääpaino kuitenkin rennossa yhdessäolossa ja ruuan nautinnossa.
Menuesimerkki 1
Pääruoka:
Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, kurkumalla naustettua yrittirisottoa ja nokkospestoa
Jälkiruoka:
Hunajalla aateloitu rahka kotimaisesta mustikasta & karamellisoitua kauraa
Menuesimerkki 2
Pääruuat:
Grillattua teriyaki-lohta, sydänsalaattia ja kyssäkaalitsatsikia
Burgeri grillatusta kanasta, bbq-kastiketta, itse tehtyä majoneesia, savujuustoa ja tomaattia
Jälkiruoka: Grillattua mansikkaa ja vanilja-mascarponea