Grooven pitkään haudutettuja barbeque-makuja täydentää mainiosti juureva live-musiikki. Kevään 2023 blueskimarassa piisaakin musiikkia kantriklassikoista irlantilaisiin kapakkalauluihin. Jokainen Groovessa musisoiva yhtye tuo taloon vähintäänkin ripauksen bluesia ja rock & rollia.

SEURAAVA ESIINTYJÄ

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

Groove Bar & BBQ – uusi kortteliravintola Hallilassa toi tarjolle lihaisat bbq-herkut

Hallilan korttelibaariuutuus on pitkään haudutettujen lihaisten makujen BBQ-ruokiin erikoistunut Groove. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Korttelibaarin kevät soi blues- ja rootsmusiikin akustisella otteella. Lauantai-iltana 25.3. lavalle nousee ehkäpä esiintyjälistan tunnetuin nimi, muun muassa Lindholmin, Leskisen ja Silvennoisenkin kanssa musisoinut Joe Vestich.

Joe Vestich keikat TampereMyös Vestichin Pro-AGENCY-yrityksensä kautta Grooven lavalle järkännyt Jukka Pahkamäki on innoissaan.

– Akustinen juurimusiikki sopii hyvin pieneen ravintolaan, jonne asiakkaat tulevat viihtymään ja ystäviään tapaamaan, kertoo Pahkamäki. Hän on itsekin tulossa esiintymään akustisen duo-kokoonpanonsa kanssa.

Kaksi Jukkaa on hauskasti nimetty duo U-CUT.

Kahdesta Jukasta nimensä saanut U-CUT –duo esittää hittejä kahdelta eri vuosituhannelta säestettynä kahdella kitaralla ja huuliharpulla, eli tarjolla on uutta ja vanhaa. Musiikkityyli vaihtelee kotimaisista ja ulkomaisista pop-, rock- ja country-klassikoista irlantilaisiin kapakkalauluihin.

– Haluan painottaa laulua ja antaa tarinan kertoa omaa tarinaansa, kuvailee Pahkamäki kokoonpanonsa musiikkia.

Ravintoloitsija Petri Löppönen ideoi alusta alkaen livemusiikkia kortteliravintolaansa. Loppuvuodesta 2022 Tim Creole & Hot Rods -bändin tuoma loistotunnelma ravintolaan sai miehen vakuuttumaan ideasta tarjota musiikkia jatkossakin.

–  Yhtye nouseekin Groove Bar & BBQ:n lavalle uudelleen yleisön pyynnöstä lauantaina 29.4., paljastaa Löppönen.

– Tampere on ehdottomasti blueskaupunki. Nimen keksiminen uudelle klubille oli vaikeaa, mutta paras idea on usein simppeli. Groove Live Club ei poissulje mitään, mutta kuvailee hienosti kevään 2023 juurevaa linjaa kortteliravintolan musiikkiohjelmistossa juuri nyt. Muitakin musiikkilajeja ravintolassa varmasti tullaan kuulemaan, kertoo Löppönen.

Groove toimii Hallilan pienessä kaupunginosassa Hervannan juurella. Paikalle pääsee vaivatta ratikalla, sillä Hallilan ratikkapysäkiltä on vain 200 metriä Tampereen uuteen lauantain liveklubiin. Ennen keikkaa voi myös ruokailla ja pöydänkin voi varata tarpeen mukaan, jos haluaa varmistaa parhaat paikat.

Groove Live Clubin keikat keväällä 2023

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

Groove Bar & BBQ – uusi kortteliravintola Hallilassa toi tarjolle lihaisat bbq-herkut

Groove Bar & BBQ Kartalla