Parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Parsa-annosten suositusviiniksi on valittu Wolfbergerin Riesling Signature.

Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin kanssa tarjottuna kuin myös piiraana ja perinteiseen tapaan hollandaisen kanssa kaverustutettuna.

Erillisen parsaviikkojen listan lisäksi parsapitoisia annoksia löytyy myös à la carte -listalta, sillä raikasta parsaa on intouduttu kokkaamaan myös siellä puolella.

– Parsa-annokset ovat saaneet välittömästi todella hyvän vastaanoton ja niitä on tilattu heti ihan pääsääntöisesti. Asiakkaat ovat selvästi odottaneet parsakauden alkua kovasti, ravintolapäällikkö Keijo Lehtola kertoo ilahtuneena.

Kokki Janika Leander kiidättää iloisesti annoksen pöytään.

Lehtolan oma suosikki annoksista on pääruokarintaman parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Myös vuohenjuusto-parsasalaatti on saanut miehen itseensä mieltymään.

Ravintolaan voi tulla nauttimaan parsaa pitkän kaavan kautta tai parsailla yhden ruokalajin verran. Erillinen parsalista on voimassa 13.6. asti.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Nämä ravintolat ovat avoinna jouluna – tarjonnassa yllätysmenua, jouluruokaa ja paljon muuta

Olemme saaneet useita kyselyjä joulunajan ravintolatarjonnasta ja tutkimme asiaa tarkemmin. Kysyimme ravintoloilta, onko suosio joulun viettämiseen ravintoloissa kasvanut viime vuosina ja mitä asiakkaat ovat...

Hotel Ilveksen uusi keittiöpäällikkö Petri Salomäki rakastui tamperelaiseen ja Tampereeseen

Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja Masuunin keittiöitä ohjastamaan. Tampereelle miehen...

Maistelumenu kokoaa ranskalaisbistro Frans & Marien syyslistan herkut yhteen

Ranskalaisbistro Frans & Marien syysmenu on lämpimien makujen juhlaa. Poronpaistin kanssa nautitaan herkkutattia ja lime-selleripyreetä, kananpojanrinnan kanssa punajuuricouscousia. Uuniomenapannukakku saa vierelleen kardemummasiirappia ja manteli-suklaamousse...