Frans & Marie on tuonut parsan lautasille monessa muodossa. Hartaasti odotettua keväistä herkkua on mm. niin vuohenjuustosalaatin, lohen sekä briossin kanssa tarjottuna kuin myös piiraana ja perinteiseen tapaan hollandaisen kanssa kaverustutettuna.
Erillisen parsaviikkojen listan lisäksi parsapitoisia annoksia löytyy myös à la carte -listalta, sillä raikasta parsaa on intouduttu kokkaamaan myös siellä puolella.
– Parsa-annokset ovat saaneet välittömästi todella hyvän vastaanoton ja niitä on tilattu heti ihan pääsääntöisesti. Asiakkaat ovat selvästi odottaneet parsakauden alkua kovasti, ravintolapäällikkö Keijo Lehtola kertoo ilahtuneena.
Lehtolan oma suosikki annoksista on pääruokarintaman parsa-lohibriossi yrttihollandaisella ja uppomunalla. Myös vuohenjuusto-parsasalaatti on saanut miehen itseensä mieltymään.
Ravintolaan voi tulla nauttimaan parsaa pitkän kaavan kautta tai parsailla yhden ruokalajin verran. Erillinen parsalista on voimassa 13.6. asti.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy