Koti TEEMANA Santeri Vuosara

TEEMANA: Santeri Vuosara

Gastrolaiva M/S Tampere kelluttelee kesälaineilla jälleen, tällä kertaa Ratinan suvannon ravintolalaivakeskittymään ankkuroituneena. Maisemat Laukontorille ovat messevät ja tunnelma mukavan eloisa kesäihmisten suunnistaessa syömäilemään ja juomailemaan seilorimeiningissä.
Kun ravintola on tunnettu yökerhobileistään ja terassistaan, ei ruoka ole ollut ihan se paikan ykkösjuttu. Nyt kun ruokalistan uudistajaksi saatiin Gastrolaivankin menestyksekkään ruokatuotteen suunnitellut Santeri Vuosara ja keittiöön Josper hehkuvine hiilineen, on Miamin köökkikelkka kääntynyt uusille urille.
Laukontorin satamassa sijaitsevalla Gastrolaivalla pureudutaan ruokaan sekä keskiolutbaarikulttuuriin M.A. Nummisen johdattelemana 3.7. klo 18 alkaen. Baarien mies -ehtoo ja siihen laadittu erikoismenu ovat kunnianosoitus M.A.Nummiselle ja hänen Baarien mies -kirjalleen.
Kylmää juomaa kannella tapastellen tai risteily maisemia fiilistellen ja pitemmästi ruokaillen. Gastrolaivan ruoka on kikkailematon oodi paikallisille raaka-aineille, jotka saapuvat Gastrolaivan kapyysiin lähituottajilta, Kauppahallista ja toreilta. Meininki, se on Mansesta.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä