Koti TEEMANA Pihviravintolat

TEEMANA: Pihviravintolat

Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Sokos Hotel Ilveksen ravintola Fransmannin ruokalista täydentyy ajankohtaisilla mauilla 14.4. Kevään kunniaksi Fransmannissa tarjoillaan huhtikuun puolivälistä alkaen muun muassa parsaa eri tavoin valmistettuna. Lyhyen sesongin aikana parsaa saa muun muassa perinteisesti hollandaisekastikkeella, briossissa ja keittona.
Nyt sitä saa! Siis aitoa japanilaista Wagyu-lihaa, Kobea ja Satsumaa. Saludin uusi uunituore lista luksuslihaisine annoksineen on viimein maisteltavissa. Maailman huikeinta lihaa on nyt saatavilla myös edullisessa maisteluannoksessa.
Aito Wagyu on epäilemättä maailman luksuslihojen kärkeä ja Kobe sen tunnetuinta huippua. Nyt Bodega Saludissa on saatavilla tuota lihanrakastajan päiväunta, jota ei ole saanut viedä Japanista kuin kolmisen vuoden ajan. Kobea vasta vuoden verran. Jos olet siis syönyt japanilaista Wagyuta saati Kobea jossain muualla kuin Japanissa ennen vuotta 2012, sinua on huijattu. Saludissa ei huijata. Sertifikaatti sekä kirjaimellisesti suussa sulava liha todistavat sen.
Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Holiday Club Tampereen kylpylän yhteydessä toimiva Classic Pizza Restaurant tarjoaa viihtyisän ravintolaympäristön, jossa aterian voi nauttia kaikessa rauhassa hyvän palvelun saattelemana.
Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Aleksis Kiven kadulle Berthan poikien uusi jälkeläinen Ravinteli Huber. Omistajat Mika Roito ja ja Pekka Salmela luonnehtivat Huberia uniikiksi omantiensä biffiravinteliksi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä