Koti TEEMANA 4Vuodenaikaa

TEEMANA: 4Vuodenaikaa

Uusi ravintola Pyynikille: Pyynikki saa pian oman 4 Vuodenaikaansa, kun kauppahallin suosittu lounasravintola avaa sisarravintolan vanhan trikootehtaan tiloihin. Osoitteessa...
Ranskalainen gastronomia karkeloi herkullisesti 19.3. 2015, kun ranskalaista illallista tarjotaan samanaikaisesti yli tuhannessa ravintolassa ja suurlähetystössä 150 maassa ja viidessä maanosassa. Myös Suomessa viidessä eri ravintolassa Tampereella sekä Helsingissä. Goût de France on ylistys ranskalaiselle aterialle.
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!
Johan tätä kerittiin odotellakin! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan vieressä toimivan 4Delin kylkeen hodaribaarin. Grillissä paistuvat raakamakkarat pyöräytetään sämpylän väliin emmeineen, kyytipojaksi saa huurteisen hanaoluen.
Tätä on odotettu! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan kylkeen komian kylmätiskin, jossa myydään muhevia tuoremakkaroita. Myös pateita, terriinejä ja muita herkkuja on tarjolla.
4Catering laatii juhlaherkut aamiaispöydästä illalliseen, pienistä tunnelmoinneista suuriin kalenoihin. Nimikin sen vähän paljastaa, että nämä kaverit loihtivat vuodenaikoja ja sesonkeja myötäileviä herkkuja.
Villiraaka-aineita on aina saatavilla Tampereen Kauppahallissa, mutta kun Sami Tallberg viimeksi vieraili Tampereella Ravintola 4 vuodenajassa, nousi Kauppahallissa varsinainen villiruokavillitys: ravintolan asiakaspaikat myytiin hetkessä loppuun.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä