Skiathoksen   kauniinvihreän  ja turkoosin sävyjä kimmeltävät rantavedet ovat parhaimmillaan Koukounaries -rannalla, joka on saanut nimensä kultaisen sävyisistä hiekkarannoistaan.

Saaren länsiosista löytyvällä alueella on myös mukavaa käyskennellä kauniisti auringonvalossa loistavissa mäntymetsiköissä,  jotka luovat hienon kontrastin meren ja sinisen taivaan kanssa. Miellyttäviä polkuja, joita pitkin voi kävellä  ihailemaan  kukkulalta.  Alueen sateenvarjonmuotoiseksi kasvavat pinjapuut ovat kreikkalaisittain harvinaisia. Rannalla on hyvät rantatavernat ja palvelut. Myös parkkeeraus on hyvin järjestetty.

Koukounaries-rannalta on alle kilometrin metsikkökävely polkuja pitkin kuuluisalle Banana-rannalle ja alueelta löytyy paljon muitakin pehmeähiekkaisia pikkupoukamia, kuten  Xenia Beach sekä Agia Eleni.

Pikkuinen Skiathos kuulu Sporadien saariryhmään. Metsäinen ja hyvin vehreä saari on passeli rauhallista, aitokreikkalaista lomaa kaipaavalle. Hermoja lepuuttavan seesteinen saari ei ole ainakaan vielä turistien ylikansoittama, joten saaren kokoon nähden omaa rauhaa saa riittävästi.