Vaakunassa on 123 viihtyisää hotellihuonetta, modernit juhla- ja kokoustilat sekä elämykselliset tilaussaunat ja lisäksi oma ranskalaisvivahteinen Le Blason -ravintola. Palvelukokonaisuutta on kehitetty tavoitteellisesti varsinkin muutaman viime vuoden aikana.

– Vaakunan henkilöstö tekee kerrassaan upeaa työtä. Ei ole sattumaa, että hotellimme on palkittu järvihotelli, jonka hoivissa viihtyvät niin vapaa-ajan matkustajat kuin kokousasiakkaatkin. Ravintola Le Blasonin mahtavan maukas ruoka sekä hiljattain uusitut, tyylikkäät ja vastuulliset kokous- ja saunatilat ovat saaneet asiakkailtamme suitsutusta. On suuri ilo, että voimme nyt kutsua hotelliamme ikiomaksi, Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila iloitsee.

Kokoustilojen uudistamisen lähtökohtana ovat olleet vihreys ja vieraiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kokoustilojen aulassa on esimerkiksi runsaasti kasveja, ja sama vihreys jatkuu osassa kokoustiloja. Hyvinvointiajattelu näkyy myös kokoustarjottavissa. Modernien saunatilojen helmi löytyy puolestaan korkeuksiin kohoavasta tornisaunasta, jossa pääsee samanaikaisesti nauttimaan lempeistä löylyistä ja kauniista Vanajavesi-näkymästä.

Kaunis ja vireä Hämeenlinna on vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kaupungissa on runsaasti nähtävää ja koettavaa – muun muassa laajalti tunnettu Hämeen keskiaikainen linna, ainutlaatuinen Museo Militaria, suomalaisen suursäveltäjän Jean Sibeliuksen syntymäkoti, Aulangon upea luonnonsuojelualue sekä kaupungin kulttuurikehto Verkatehdas.

Vuonna 1989 rakennettu hotellikiinteistö sijaitsee kauniilla paikalla Hämeenlinnan Vanajaveden rannalla, aivan kaupungin ytimessä. Vain kivenheiton päässä järvihotellista on kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas.

– Verkatehdas on viihtyisä ja monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka mahdollistaa elämyksiä myös meidän vieraillemme, toteaa Lari Rusila.