Caprilla liikkuminen jalkaisin on silmiä häikäisevää ja kiehtovaa, mutta jonkin verran rankkaa.

Caprin huikaisevan kauniin saaren korkeimman paikan voi saavuttaa patikoimalla tai keikkuen ilmassa tuolihissillä pinja- ja oliivipuiden päällä. 12 minuutin matkan aikana silmien edessä avautuvat majesteettiset maisemat Napolinlahdelle Vesuvius -tulivuoren siintäessä horisontissa.

Caprin Sari Italiassa Amalfin rannikolla
Saaren jylhyys ja romanttisuus on itse koettava.

Anacaprista lähtevään tuolihissiin voi istahtaa Piazza Vittorian lähellä sijaitesevalta hissiasemalta, jonka nimi on Via Caposcuro. Myös patikointireitti Monte Solaroon lähtee Anacaprin kylästä, jossa sijaitsee myös Villa San Michele, ruotsalaisen Axel Munthen museoksi muutettu entinen koti. Näihin kohteisiin pääsee kätevästi myös suoraan satamasta lähtevillä pikkubusseilla.

Capri on matkakohteena luonteeltaan ”kerran elämässä”-tyyppinen, joten se kannattaa säästää johonkin ainutlaatuiseen tilanteeseen, ja kokea se esimerkiksi häämatkakohteena. Koko häämatkaa ei toki ole pakko viettää tällä hintatasoltaan korkealla saarella, sillä alueella on paljon muutakin nähtävää.

Caprin saari on yksi Euroopan lumoavammista

Caprin saaren rantakallioilta näkyy vehreää luontoa ja kauas siintävä sininen taivas, jonka utuun horisontti asettuu.

Caprin rannoilta löytyy myös uimapoukamia.

Hotellivinkki  häämatkalle!

Capri, Italia

Hotel Villa Marina Capri Spa

Idyllisellä ja lumoavalla tarujen saarella Caprilla sijaitseva Villa Marina on täydellinen vastavihityn parin romanttiseksi häämatkakohteeksi.
Hotellin elegantti julkisivu on peräisin 1900-luvun alusta. Hotellihuoneet ovat uniikkeja ja saavat inspiraationsa Caprin 1800- ja 1900-luvun kulttuurivaikuttajista. Hotellissa yöpyjät ovat vain muutaman askeleen päässä kuuluisasta köysiradasta, joka yhdistää muodikkaan venesataman Caprin piazettaan, saaren vaateliikkeiden ja ylellisten cocktailbaarien keskipisteeseen.
Köysiradalla matkailija voi nauttia upeista näköaloista Napolinlahdelle. Myös saaren pisin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta ja Villa Marinan oma ravintola, Ziqú, yhdistelee menussaan Italian länsirannikon keittiön herkkuja ja salaisia perhereseptejä
Kahden hengen huone alkaen 315 euroa aamiaisella Booking.comin kautta (28-29.9.2013).

Linkit:

http://www.capriseggiovia.it/eng/index.html