Tjäreborg vie tulevana talvena noin 80 000 suomalaista tuttuihin Kanariansaarten kohteisiin. Monella Kanarian-matkaajalla on tietty kohde, ja siellä tietty hotelli, johon halutaan palata vuosi vuoden jälkeen. Tjäreborgin asiakkaat voivat nyt etukäteen valita tietyn hotellihuoneen sen numeron tai sijainnin perusteella.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Suurista matkanjärjestäjistä kyseinen palvelu on saatavilla vain Tjäreborgilla. Asiakkaat saavat kuusi päivää ennen lähtöä viestin, jossa kerrotaan mahdollisuudesta valita hotellihuoneen sijainti. Vapaat ja varattavissa olevat hotellihuoneet on merkitty hotellialueen karttaan. Palvelun hinta on huonetyypistä riippuen 20-30 euroa. Maksu suoritetaan perillä hotellilla.

– Asiakkaamme ovat toivoneet tätä palvelua jo pitkään. Monille asiakkaillemme on tärkeää saada juuri se tietty hotellihuone loman ajaksi. Jotkut asiakkaamme haluavat huoneen, josta avautuvat hienot näkymät, kun taas toiset haluavat huoneen juuri uima-altaan vierestä. Jopa se tietty huonenumero on nyt mahdollista varmistaa, sanoo Tjäreborgin viestintäpäällikkö Joonas Halla.

Palvelu on ollut testikäytössä Tjäreborgilla sekä sen pohjoismaisilla tytäryhtiöillä Vingillä Ruotsissa ja Norjassa sekä Spiesillä Tanskassa vajaan vuoden ajan. Noin 20 prosenttia asiakkaista, joille kyseistä palvelua on tarjottu, ovat myös päättäneet tarttua tarjoukseen. Testikäyttö on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, joten palvelua tullaan nyt laajentamaan. Tavoitteena on saada kesään 2018 mennessä 300 hotellia mukaan palvelun piiriin.

Tällä hetkellä mieluisin hotellihuone on mahdollista varata noin 40 Tjäreborgin konseptihotellissa. Mukana on suosittuja Sunwing Family Resorts -perhehotelleja, aikuisille suunnatuja Sunprime-hotelleja sekä muutama Sentido-hotelli.

Näissä talven suosituimmissa hotelleissa Tjäreborgin asiakkailla on mahdollisuus valita hotellihuone loman ajaksi jo ennen matkaa.

Fuerteventura

SENTIDO Buganvilla

Gran Canaria

Sunprime Atlantic View

Ocean Beach Club

Sunwing Arguineguin Seafront

Teneriffa

Sunwing Fanabe Beach

Sunprime Coral Suites

Sunprime Ovean View