Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri yllättää upealla road trip -henkisellä tuotannollaan kesällä 2022. Mikko Kivisen ja Otto Kanervan kirjoittaman näytelmän Mitä kuuluu Marja-Leena? punaisena lankana toimivat Gösta Sundqvistin laululliset tarinat.

Lipunmyynti Ticketmasterissa
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri tuo lavalle Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedia
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri tuo lavalle Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedian

Tarinan päähenkilö tajuaa, että on koko elämänsä kaivannut nuoruuden rakastettuaan. Hän päättää etsiä Marja-Leenan käsiinsä ja niin alkaa seikkailu halki kesäisen Suomen. Etsintämatkan uskomattomat käänteet johdattavat päähenkilön tilanteisiin, joihin hän ei olisi koskaan voinut edes kuvitella joutuvansa!

Esityksen myös ohjaavan Kivisen ja kapellimestari Tuomas Kesälän yhteistyöstä päästiin nauttimaan jo kesällä 2019, jolloin katsomossa koettiin  Juha Vainion tarina.

uippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään jälleen erinomaisesti laulava, loistava näyttelijäkaarti. Tarinan päähenkilöä esittää Janne Raudaskoski. Muissa rooleissa nähdään Annika Eklund, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen.

”Olemme koittaneet löytää esitykseen Gösta Sundqvistin hengen ja kunnioitamme hänen musiikkiaan Tuomas Kesälän loistavilla sovituksilla ja upeasti laulavien näyttelijöiden tulkinnoilla ”, kertovat kirjoittajat Mikko Kivinen ja Otto Kanerva näytelmän teemasta ja ydinajatuksesta.

Esityksen ensi-ilta on 29.6.2022 ja kesän viimeisestä näytöksestä päästään nauttimaan Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin kokonaan katetussa katsomossa 13.8.2022. Esityksen kesto on 2 tuntia 15 minuuttia.

Lipunmyynti Ticketmasterissa

Kokoa lähiloma

 1. Varaa liput esitykseen
 2. Varaa majoitus läheisyydestä
 3. Varaa pöytä ravintolaan

  Cantina Pannuhuone

  Cantina Pannuhuone - Hyvä ravintola Hämeenlinnassa

  Hans Välimäen onnistuneesti sparraama, rento ruokapaikka aivan Hämeenlinnan ostoskeskuksen kyljessä. Tarjoilee myös lähiruokaa, kuten annosta Paistettua Vanajan kuhaa. Myös ravintolan häränmarmorifileetä on kehuttu – ja tietysti talon burgereita. Kesällä aurinkoinen terassi ravintolan edustalla.

  VARAA PÖYTÄ

  https://kohokohdat.fi/hameenlinnan-top-10-ravintolaa/

 4. Varaa kesäristeily kansallismaisemissa
  Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

  ti 9.8. Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

  Hämeenlinna m/s Silver Moon
  Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Moon tiistaisin 7.6.-16.8.2022...
  Risteilyt Petäyksestä Visavuoreen

  ke 10.8. Risteilyt Petäyksestä Visavuoreen

  Hämeenlinna Petäys Resort
  Kuutar-sisävesilaivaristeilyt lipuvat hämäläisissä kansallismaisemissa keskiviikkoisin Petäyksestä Visavuorelle. Lisäksi halukkaat voivat...
  Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

  ti 16.8. Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

  Hämeenlinna m/s Silver Moon
  Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Moon tiistaisin 7.6.-16.8.2022...

  MAINOS


  + Vaihtoehtoisia elämyksiä