Vaikka loma on parmaimmillaan sään suosiessa, Scandicin kylpylähotellien trooppinen lämpö houkuttelee matkailijoita myös silloin, kun sää ulkona ei ole parhaimmillaan. Paras tilanne on silloin, kun kylpylähotelli sijaitsee vehreissä maisemissa, joissa on myös monia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Juuri tällainen paikka on Aulangon Scandic.

Scandicin kylpylähotelleissa Suomessa kylpyläosaston käyttö kuuluu aina majoituksen hintaan. Hämeenlinnassa valittavana on vesistön äärellä sijaitseva Scandic Aulanko, jonka oivallinen niin lapsiperheille kuin golfareillekin. Talvikaudella se on myös viihteen tyyssija ja konserttipaikka täynnä kovanluokan kotimaisia esiintyjiä.

Golfin harrastajien suosiossa

Hämeenlinnasta löytyy nimittäin kourallinen tasokkaita golfkenttiä, mikä on Hämeenlinnan kokoiselle kaupungille melkoinen määrä asukasta kohti.

Hugo Park Aulanko. Kuva Hugo Park

Paljon aktiviteetteja ja tekemistä lapsiperheille

Aulangon hienot luontokohteet järvineen ja näkötorneineen kuuluvat Suomen kansallismaisemiin. Sibeliuksen metsä Aulankojärven rannalla on hieno patikointikohde. Seikkailupuisto Hugo Park Aulanko on hieno kohde tiirailla sitä korkealta puita käsin. Hotellissa voi pelata myös hohtogolfia ja tarjolla on paljon muitakin aktiviteetteja.

OMA KOKEMUS Hämeenlinassa on paljon nähtävää ja koettavaa, mutta yksi paikka on ylitse muiden erityisesti kevättalvella. Poutaisina päivinä Aulangon kylpylän lämminvesilaguuni on oiva paikka paistatella lämpimässä vedessä ja nauttia muistakin kylpylähotellin palveluista.

 

Muita hotelliketjun kylpylähotelleja Suomessa ovat Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori Jyväskylässä.

Ilmakuvat. Toni Honko, Kohokohdat.fi