Bulgaria palaa ensi kesänä Apollomatkojen valikoimaan. Uutuutena lennot suoraan Oulusta!

Bulgaria on monipuolinen kohde ja sopii sekä lapsiperheille että aikuisten kesken lomaileville. Perheiden mieleen ovat varmasti erityisesti matalat ja lapsiystävälliset rannat, sillä Bulgarian rannat ovat todellisia unelmia rantoja – kilometrien pituisia ja hienohiekkaisia. Apollomatkojen valikoimasta löytyy kattava valikoima suomalaisten suosimia All Inclusive –hotelleja.

-Aiemmin julkaistun uutuuskohde Albanian, ja perinteisempien Kreikan ja Kroatian, lisäksi on hienoa saada lisää kohteita kesän valikoimaan. Asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita Bulgariasta ja ensi kesänä lennämmekin sinne Helsingin lisäksi suoraan Oulusta, sanoo Apollomatkojen Operatiivinen Johtaja Tuomas Luukkonen.

Bulgarian lisäksi Oulusta jatkuvat ensi kesänä suorat lennot Kreetalle. Lähtöjä Kreetalle on lisätty myös muilta maakuntakentiltä; Jyväskylästä, Vaasasta, Kuopiosta sekä uutuutena Tampereelta ja Lappeenrannasta.

Apollomatkojen kesän 2017 kohteista Bulgarian lisäksi myynnissä ovat myös Albania, Korfu, Rodos, Kreeta, Karpathos, Parga ja Lefkas. Lisää kesän kohteita aukeaa myyntiin loppukesän ja syksyn aikana.