12 ravintolaa, 7 cocktailbaaria

Tulevana syksynä Turkuun saapuvia festivaalivieraita kestitsevät ravintolat E. Ekblom, Hus Lindman, Karu Izakaya, Kaskis, Ludu, Pinella, Sergio’s, Smör, Sointu, Tintå ja Torre sekä ravintolalaiva Cindy. Cocktailbaareista tapahtumaan osallistuu BAR4, Börs Bar & Café, E. Ekblom, Marina Palace Lounge Bar, Pinella Bar, The Cow ja Tiirikkala.

Festivaalihumuun osallistuvissa ravintoloissa baareissa nautitaan viiden päivän ajan eri puolilta maailmaa saapuvien keittiö- ja baarimestareiden toteuttamista ruoka- ja cocktailmenuista. Ainutkertaiset menut tarjoavat lähiruoan puoleen kumartavia makuelämyksiä tutuissa ravintoloissa tavallista edullisempaan hintaan. Myös juomamenuissa hyödynnetään kotimaisten tuottajien raaka-aineita – kansainvälisellä twistillä tietenkin!

Turku maailmankartalle

Festivaalien tavoitteena on edistää turkulaista ruoka- ja juomakulttuuria sekä tarjota unohtumattomia makuelämyksiä yhä useammalle kaupunkilaiselle ja matkailijalle.

 

Food & Fun Turku pähinänkuoressa

– Islantilaiseen konseptiin perustuva ruokafestivaali, joka järjestetään Turussa 30.9.- 4.10.2015.

– Tapahtumapaikkoina 12 ravintolaa ja 7 cocktailbaaria, joissa tarjoillaan tapahtuman ajan vierailevien keittiö- ja baarimestareiden suunnittelemia erikoismenuja ja -drinkkejä.

-Tapahtumaan osallistuu yhteensä 12 vierailevaa keittiömestaria sekä baarimestareita ja tuomariston jäseniä Pohjoismaista, Euroopasta ja Yhdysvalloista.

– Vierailevat keittiö- ja baarimestarit myös kilpailevat paremmuudesta Turun Ruoka- ja Viinimessuilla järjestettävissä tapahtumissa.

– Festivaaliviikon tavoitteena on paikallisen ruokakulttuurin edistäminen, ravintolavierailun kynnyksen madaltaminen ja alan kansainvälisen yhteistyön kehittäminen.