Konsta Hietanen – Usko joulun taikaan

  434
  Konsta Hietanen joulukonsertti
  Konsta Hietasen pitkäaikainen toive joulukonserttikiertueesta toteutuu tänä vuonna.

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 1.12. Aika: 19:00
  Vanajan kirkko | Hautausmaantie 20, Hämeenlinna | iCal

  Jouluihmiseksi tunnustautuva Konsta Hietanen nähdään tänä vuonna joulun alla usealla paikkakunnalla joulukonsertissa, kun pitkä haave joulukonserttikiertueesta toteutuu.

  Multilahjakkuus kertoo haaveilleensa omasta joulukiertueesta jo pitkään. Perinteisen joulutunnelman ystäville on tänä vuonna luvassa poikkeuksellista herkkua, kun Konsta Hietanen suuntaa viimeinkin ensimmäiselle joulukiertueelleen.

  Marraskuun lopussa alkava kiertue halkoo Suomea koko pikkujoulukauden ajan. Perinteikkään joulutunnelman nimissä konserttipaikoiksi valikoituivat pääasiassa pienempien paikkakuntien kirkot, joiden intiimi ilmapiiri on omiaan joulurauhaa juhlistavalle konsertille.

  – Olen aina ollut jouluihminen ja perinteiset joululaulut koskettavat minua aina. Olen haaveillut joulukiertueen tekemisestä jo kohta kymmenen vuotta, ja odotan ihanaa musiikin ja ihmisten tuomaa tunnelmaa. Konserteissa tullaan kuulemaan paljon perinteisiä suomalaisia ja englanninkielisiä joululauluja, joihin minulla on tunnesiteitä. Lisäksi mukana on muutama oma kappaleeni, jotka olemme sovittaneet tunnelmaan sopiviksi versioiksi. Kiertue pohjautuu teemaltaan kirjoittamaani Usko joulun taikaan -kappaleeseen. Uskon että joulussa todella on taikaa, ja pidän tärkeänä että ihmiset rauhoittuisivat edes kerran vuodessa, Konsta kertoo.

  Muusikkoina kiertueella nähdään pianisti Matti Hussi sekä sellisti Martta Valkeus. Laulamisen lisäksi Konsta soittaa itse kitaraa sekä hieman pianoa. Salatuista Elämistä, Poika ja Ilves -elokuvasta sekä monesta muusta suomalaisille tutuksi tullut Konsta Hietanen pääsi yllättämään suuren yleisön myös laulutaidoillaan vuoden 2020 Tähdet, Tähdet -kilpailussa, josta herra nappasi pääpalkintona itselleen levytyssopimuksen Universalin kanssa.


  Tapahtumat > Keikat


  Konsta Hietanen – Usko joulun taikaan
  to 1.12.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: Peruslippu 28,00 € Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Vanajan kirkko
  Hautausmaantie 20
  Hämeenlinna

  Hotellit läheisyydessä

  Vanajan kirkko KOHOKOHTIA

 • Ei ilmoitettuja tapahtumia tässä tapahtumapaikassa