Tampereella vielä melko uusi viinibaari ja ravintola Winebridge kätkee sisuksiinsa myös erilaisia juhlatiloja, kabinetin ja isomman juhlatilan, jota käytetään säännöllisesti esimerkiksi maistelutilaisuuksiin ja Panneen kokkikoulussa valmistettujen herkkujen omana ateriointitilana.

– Meillä järjestyy kaikenlaiset juhlat illalliskutsuista perhejuhliin sekä syntymäpäiviin, kokouksia unohtamatta. Erikoisuutemme on mahdollisuus nauttia erinomaisista ja alati vaihtuvista viineistä sekä ruuasta, joka on näitä viinejä kunnioittaen valmistettu.

Winebridgen valtti on opetuskeittiöksi soveltuva tila, jossa ryhmä voi kokata iloisissa merkeissä vaikkapa kokousten tai pikkujoulujen yhteydessä.

– Vaikka jo yksityistilaisuuden järjestäminen luonamme on itsessään elämys ja kurkistus loistavien sekä rakkaudella valittujen viinien saloihin, järjestämme myös viininmaisteluiltoja sekä kokkikouluja, kertoo maailmallakin tunnettu Timo Jokinen. Yllättäviä asioita paljastuu aina, kun mies opastaa seurueita viininmaistelun maailmaan ilman turhaa jargonia ja kangistelua keskittyen vain itse asiaan, eli hyviin viineihin.

Keittiön osaavan henkilökunnan peräsimessä on vuoden 2017 Tammerkosken Yrittäjien vuoden yrittäjä Chef Rôtisseur Pannee Jokinen.

Winebridge on aivan yksittäinen ja riippumaton ravintola, vaikka maailman eri kolkista löytyykin samalla nimellä yli 20 Winebridge-ravintolaa.