forza-sami-hintsanenRavintolateatterin saralla TTT-Klubilla aloittaa perjantaina 27.9. Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän käsikirjoittama Forza Lasagne.

Siinä häpeämättömän suorapuheinen Rocco Montana vie meidät ”tunnettujen kappaleiden siivittämänä humoristiselle musiikkimatkalle miehisten miesten maailmaan, jossa juomat ovat pitkiä ja kylmiä, mutta naiset hiljaisia ja kuumia”. Hauskojen mutta taiten tehtyjen musiikkinumeroiden kantama show saa syksyn aikana kaksitoista esitystä. Pääosaa esittää Sami Hintsanen live-bändin säestämänä.

Ihan kusessa jatkaa naurattamistaan

Lari Halme taipuu kymmeniin rooleihin komediassa Ihan kusessa, joka jatkaa TTT-Klubin ohjelmistossa jo toista syksyä (Pohjoismainen kantaesitys 1.11.2012). Näyttelijänlahjat, nopea reagointikyky ja lehmän hermot ovat tarpeen kaupungin suosituimman luksusravintolan puhelinvaihteessa. Halme ja ohjaaja Mika Eirtovaara ovat kotiuttaneet näytelmän Manhattanilta Suomen oloihin. Katsojien kertoman mukaan tämä on takuuvarmaa työpaikkaterapiaa!

TTT-Klubin toiminta-ajatuksena on tarjota yleisölle korkeatasoisia esityksiä ja ravintolapalveluita rennon tyylikkäässä miljöössä. Omalta osaltaan TTT-Klubi täydentää yhtä Tampereen Työväen Teatterin perustehtävistä: TTT pitää huolta yleisöstään ja etsii aktiivisesti uusia teatterissakävijöitä.

TTT-Klubi on avoinna esitysiltoina arkisin klo 18-22 ja viikonloppuisin klo 18-02 (04).
Ikäraja 18 vuotta klo 20 jälkeen alkaviin esityksiin. A-oikeudet ja lämmitetty terassi.

TTT-Klubin viikon ohjelmisto

Ke 25.9. klo 19 Ihan kusessa
Pe 27.9. klo 19 Forza Lasagne
Pe 27.9. klo 22 Verneri Pohjola & Timo Lassy play Miles Davis and more LOPPUUNMYYTY!
La 28.9. klo 19 Ihan kusessa

Tapahtumapaikan kotisivut:  http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubi