tiiliholvi sadankynttilanilta pari kohokohdatTiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Hiihtolomaviikolla ravintola hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla neljän ruokalajin yllätysmenun kahdelle yhden hinnalla. Eli 2 syö, 1 maksaa.

Yllätysmenussa Tiiliholvin keittiötiimi pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös pieniä eriä huippuraaka-aineita, joita ei välttämättä muuten rajallisesta saatavuudesta johtuen voitaisi käyttää pidempiaikaisilla menuilla.

Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen.
Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen.

– Yllätysmenu on osaamisemme lippulaiva. Suunnittelu ja toteutus on meille aina mielenkiintoinen haaste, jossa pyrimme käyttämään sesonkiin ja vuodenaikaan parhaiten sopivia lähialueiden raaka-aineita. Myös niitä, joiden saatavuus on rajoitettu. Esimerkkinä vaikkapa syksyn alueelliset riistalinnut ja mesimarja sekä alkuvuoden made, minkä saatavuus on aina haaste. Lähes päivittäin kokeilemme tuleville yllätysmenuille sopivia raaka-aineita ja samalla haemme juuri sitä yllätyksellisyyttä, mikä on myös tärkeässä roolissa, keittiömestari Pietari Parkkonen kuvailee.

Yllätysmenua ei kerrota vieraille etukäteen, vaan annokset esitellään siinä vaiheessa kun ne tarjoillaan. Allergiat ja erikoisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon, mikäli tieto niistä on ilmoitettu ravintolaan hyvissä ajoin etukäteen.

Tarjous on voimassa 29.2.-5.3.2016. ilta-aikaan kahdessa kattauksessa, ensimmäinen klo 17 ja toinen klo 20 alkaen. Poikkeuksena lauantai 5.3. jolloin tarjolla on kolme kattausta, klo 15, 17 ja 20.

Tarjouksen ehtona on pöytävaraus puhelimella, sähköpostilla tai www.tiiliholvi.fi kautta tehtynä. Tiiliholvin neljän ruokalajin yllätysmenun normaali hinta on 58 eur.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

VINKKI! Täydellinen hiihtolomailta täydentyy teatteri-illalla 1/2 hintaan Tampereen Teatterissa, jonka pääyhteistyökumppani Voima haluaa tarjota Sinulle kulttuurielämyksiä pikkurahalla talvilomaviikon iloksi!

Saat liput puoleen hintaan peruslipun hinnasta ostamalla lippusi Lippupisteen nettikaupasta tästä linkistä.
Liput voit ostaa myös Kulttuurimyymälä Aplodista, varauksia tarjouslippuihin ei oteta.

Tarjous koskee seuraavia esityksiä:

la 27.2. klo 19 Skavabölen pojat
ke 2.3. klo 19 Kylmä murha
pe 4.3. klo 19 Tiputus ja Päätepysäkki
la 5.3. klo 14.30 Tiputus ja Päätepysäkki
la 5.3. klo 19 Tiputus ja Päätepysäkki

 

LUE MYÖS

Isänpäivä Tampereella

Isänpäivä Tampere 2021: Elämyksiä ruoasta, juomasta ja yhdessäolosta

Isänpäivävinkkeinä tarjoilemme ruokaisia ideoita, jotka lanaavat takuuvarmasti tien perheen uroshemmon sydämeen vatsan kautta! Tärkeintä isälle on tietysti yhdessäolo ja muistaminen – ja yhdessä ajan...

Suojaisa sisäpihaterassi on avattu – Tiiliholvin patioilla ruokaillaan ja siemaillaan rennosti

Tiiliholvin sisäpiha on saanut komean kaksiosaisen patioterassin. Ravintolarakennuksen muotoa myötäilevä terassi on suunniteltu miljööseen, siemailuun ja ruokailuun sopivaksi. Paikalle voi piipahtaa vaikkapa kesken iltakävelyn suoraan...

Onko teillä kova, kantava ääni? – Tiiliholvin kabineteissa voit pitää hauskaa yksityisemmin

Viisikymmenvuotias Ravintola Tiiliholvi on loistava juhlapaikka, jossa hauskanpitoon suorastaan kehotetaan. Tiilien suojassa ravintolajuhlintaan saa kuulua remakkakin ilonpito. Kellariravintolasta löytyy neljä kabinettia, joiden punatiilistä ladotut massiiviset...