Tammerfest 2020

  to 16.7. - la 18.7.

  Ratinanniemen festivaalipuisto | Ratina, Tampere | iCal

  Tampereen kesän varmin merkki Tammerfest valtaa kaupungin jälleen heinäkuun puolivälin jälkeen 16.-18.2020 Monipuolinen ohjelmatarjonta levittäytyy jälleen ympäri kaupunkia, puistoihin ja klubeille.

  Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin tekee odotetun paluun keikkalavoille ensi kesänä, ja esiintyy Tammerfestin Ratinanniemen festivaalipuistossa heinäkuussa. Muun muassa hiteistään ”C’mon baby yeah!”, ”Kaikki nuoret tyypit”, ”Asfaltti polttaa”, ”Pillitä Elli pillitä”, ”Maailma on sun”, ”Valonkantaja” ja ”Hetken tie on kevyt” tunnettu yhtye lopetti toimintansa vuonna 2004. Autenttisella aktiivivuosien kokoonpanolla Tammerfesteillä esiintyvän Tehosekoittimen musiikki on säilynyt elinvoimaisena läpi vuosien. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan.

  Lipunmyynti Tammerfesteille on jo alkanut Tiketissä. Tapahtuman päälava, Ratinanniemen festivaalipuisto on tunnetusti tarjonnut yleisölle ajankohtaisimpia kotimaisia supertähtiä sekä kiinnostavimpia kansainvälisiä poimintoja.

  Vuonna 2019 lavalle nousi The Gardigans

  Klubiohjelmaa julki myöhemmin

  Kaupunkifestivaalina Tammerfestiin kuuluu olennaisena osana myös runsas klubiohjelmisto. Viime vuonna klubeja oli  mukana toistakymmentä ja niissä nähtiin laaja joukko viihteen tekijöitä, artisteja ja myös koomikoita. Yhteensä Tammerfest levittäytyi yli 20 tamperelaiseen klubiin, ravintolaan ja yökerhoon tuoden toistasataa ohjelmaa ja keikkaa tarjolle.

  Kesällä 2019 25 vuotta täyttänyt Tammerfest teki toisena vuotena perättäin kävijäennätyksen, kun Ratinan Festaripuistossa vieraili kolmen päivän aikana peräti 30 000 juhlijaa. Pääareenan kaksi tapahtumapäivää, perjantai ja lauantai, olivat loppuunmyydyt. Lisäksi kaikkien tapahtumapäivien VIP-liput myytiin loppuun jo ennakosta.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Tammerfest 2020
  to 16.7. - la 18.7.

  Hintaluokka: Useita lipunhintoja Tiketti.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Ratinanniemen festivaalipuisto

  Ratinanniemen festivaalipuisto
  Ratina
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  to 16.7. - la 18.7. Tammerfest 2020Ratinanniemen festivaalipuisto
  pe 21.8. - la 22.8. Blockfest 2020Ratinanniemen festivaalipuisto