Finlayson Art Area 2022

  Finlayson Art Area. Kuvaaja: Laura Vanzo, Visit Tampere

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ma 22.8. - ti 30.8.
  Finlaysonin alue | Finlayson, Tampere | iCal

  Maksuton Finlayson Art Area virkistää Tampereen kesää ja Finlaysonin alueen kaupunkitilaa kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden teoksilla ja poikkitaiteisilla projekteilla.

  Tampereella Finlaysonin tehdasalueella järjestettävän Finlayson Art Arean taidetarjonta on avoinna yleisölle 4.7.–30.8.2022. Tänä vuonna tapahtuman taidekokonaisuus levittäytyy gallerioiden ja katutilojen ohella myös Finlaysonin uudelle kattoalueelle, josta löytyy kattoterassin ja elämyksellisen kävelyreitistön lisäksi muun muassa Anni Rapinojan, Petri Eskelisen ja Klaus Haapaniemen luonto- ja ympäristöaiheisia teoksia ja kukkaistutuksia. Luontoteema ja huoli lajien säilymisestä toistuu myös tapahtuman muissa teoksissa, joita nähdään Finlaysonin alueella yhteensä 16 eri taiteilijalta.


  Tapahtumat > Festivaalit


  Finlayson Art Area 2022
  ma 22.8. - ti 30.8.
  Hintaluokka: Vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Finlaysonin alue

  Finlaysonin alue
  Finlayson
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Finlaysonin alue sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alue tunnetaan teollisuuden ja palveluiden innovaattorina, jonka ympärille Tampere rakentui. Vuonna 1820 alueella käynnistynyt Finlaysonin puuvillateollisuus mahdollisti kaupungin nopean kasvun. Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi liike-elämän, vapaa-ajan sekä kulttuuri- ja ravintolatoiminnan keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä, ja vuokrattua toimitilaa on yhteensä noin 80 000 neliömetriä. Kiinteistöt omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Alueella järjestetään myös runsaasti tapahtumia ympäri vuoden.
  www.finlaysoninalue.fi

  Finlaysonin alueella toimii ravintoloita, kuten Panimoravintola Plevna, Finlaysonin Palatsi. Alueen lähin hotelli löytyy heti Tammerkosken vastarannalta: Grand Hotel Tammer.

  Grand Hotel Tammer palaa juurilleen kansainvälisenä Radisson Blu Hotellina

  Finlaysonin alue KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä