hotelli-tammer-tampereTamperelainen legenda Grand Hotel Tammer astuu uuteen aikakauteen, kun se vuoden 2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana liittyy kansainväliseen Radisson Blu -hotelliketjuun.

Radisson Blu on yksi maailman johtavista hotellibrändeistä yli 280 hotellillaan 62 maassa. Suomen kaikki kuusi Radisson Blu Hotellia ovat vahvoja ja uniikkeja yksilöitä. Yhteistä kaikille niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu.

– Tammer on ainutlaatuinen hotelli, jolla on selkeä oma paikkansa osana Radisson Blu Hotellien tarjontaa Suomessa. Se vastaa modernin matkustajan toiveisiin tarjoamalla vierailleen rikkaiden tarinoidensa kautta ainutlaatuisen elämyksen kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä. Hotellin ainutlaatuinen historia ja kansainvälisyys on uniikki kombinaatio, jonka varaan on mahdollista rakentaa tulevien aikojen legendaa, sanoo SOK:n kansainvälisestä hotelliliiketoiminnasta vastaava johtaja ja Radisson Blu Suomen maajohtaja Tomi Peitsalo.

Tammerin ainutlaatuisuutta korostetaan tuomalla siihen takaisin alkuperäisen grand-ajan henkeä.

– Rakennus on museoviraston suojelema, ja se tulee säilyttämään arkkitehtoniset erityispiirteensä. Hotellin tiloja yhtenäistetään tyylillisesti vahvistamaan alkuperäistä grand-elämystä ja klassista tyyliä. Myös huoneisiin tullaan tekemään parannuksia, kertoo Tammerin hotellinjohtaja Irmeli Puolanne.

Ruokalistalle palautetaan herkkuja Tammerin alkuperäiseltä menulta. Samoin esimerkiksi palvelussa ja tapahtumissa tulee näkymään Tammerin alkuajoille ominaisia elementtejä, kuitenkin modernilla tavalla tähän päivään tuotuna.

– Meille on erittäin tärkeää, että näiden uudistusten kautta Tammer säilyttää asemansa tamperelaisten sydämissä lämminhenkisenä ja laadukkaana kohtaamispaikkana, mutta tuo samalla lisää jotakin sellaista, josta tamperelaiset voivat olla uudella tavalla ylpeitä, Puolanne sanoo.

Tammerista ei olla kuitenkaan tekemässä museota, vaan tavoitteena on kehittää vierailukokemusta tuomalla hotelliin palveluita ja elämyksiä, joita tämän päivän matkustajat arvostavat. Hotellissa muun muassa otetaan käyttöön Suomen Radisson Blu Hotellien kehittämä Blu Dreams -unikokemus sitä varten räätälöityine vuoteineen sekä tänä syksynä kaikissa Radisson Blu Hotelleissa lanseerattava uusi Super Breakfast -aamiaiskonsepti.

Tampereen talousalue kasvaa ja kehittyy voimakkaasti tulevina vuosina ja sen myötä myös matkailualan kysynnän odotetaan kasvavan ja vaativan entistä monipuolisempaa tarjontaa.

– Uuden hotelliketjun tuleminen Tampereen hotellimarkkinaan avaa uusia mahdollisuuksia muille S-ryhmän hotelleille. Yhdessä ne tarjoavat asiakkaille enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuksia, ja tuovat kaupunkiin jopa ihan uusia asiakkaita, sanoo Tomi Peitsalo.

Tutustu Hotelliin ja lue arvosteluja: Booking.com