Sorella Cellar Clubilla on naurettu syyskuusta 2020 alkaen täysin uuden stand up -klubin tahtiin. Ensimmäisenä klubi-iltana lavalla nähtiin Jussi Simola, Jape Grönroos, Petri Hankonen ja Tommi Mujunen.

Tamperelaistuneet stand up -koomikot Simola ja Grönroos olivat suunnitelleet keskenään jo pitemmän aikaa omaa klubia, kun he bongasivat sille sopivat puitteet yllättäen aivan Grönroosin naapurustosta.

Tampereessa on imua koomikoiden keskuudessa. Kaupunkiin ovat kotiutuneet viime vuosina monet Suomen kovimmista stand up -koomikoista. Jo neljä vuotta sitten Tampereelle muuttaneen Jussi Simolan kollega Jape Grönroosinkin koti on löytynyt pari vuotta sitten täältä.

– Käytiin yhdessä katsomassa paikka ja se oli meistä hieno! Kyseessä on 20-lukuhenkinen kellaribaari, joka on kokonaan oma tilansa. Siellä on hyvä tekniikka ja lava, summaa Simola.

Sorellan viihtyisän pieni mutta tyylikkään tunnelmallinen kellaritila soveltuukin loistavasti stand up -klubille, jolla ammattikoomikot myös testaavat uusia aivoituksiaan.

Arttu järvinen Stand Up Cellarin vieraana

Jussi Simola

Stand up -tapahtumapaikka Tampereella


Sorella Cellar Club

Sorella Cellar Club
 Vuolteenkatu 20
Tampere

 Hotellit läheisyydessä