RAVINTELI HUBER

Featured Listing
RAVINTELI HUBER

Huber on uniikki oman tiensä piffiravinteli, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli. Korkealla laatutasolla tarkoitetaan panostuksia raaka-aineisiin etenkin lihatuotannon puolella.

Kaikki ravintolaan tuleva liha on kotimaista rotukarjalihaa. Liha on hinnoiteltu sadoissa grammoissa ja sitä on tarjolla monessa muodossa ja monessa koossa nälän ja mieliteon mukaan.

Kypsennysprosessissa hyödynnetään sous vide -tekniikkaa, ja loppusilaus makuun saadaan Inka-puuhiiligrillillä.

Pitkä ruokailutiski avokeittiön ääressä tekee yksinkin ruokailemaan poikkeamisen leppoisammaksi, kun samalla voi tarkkailla keittiössä puuhailevaa henkilökuntaa ja vaikka vaihtaa halutessaan muutaman sanan.

Erityinen palvelumalli koituu ilman pöytävarausta ravintolaan marssivien ruokailijoiden eduksi. Vain puolikasta tilaa on mahdollista varata etukäteen ja puolet täytetään saapumisjärjestyksessä.

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
ma 16-24, ti-pe 11-14 ja 16-24, la 13-24

Lounas ti-pe 11-14

MENU PÖYTÄVARAUS SOITA: 0400 354 997 @ WWW FB

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
RAVINTELI HUBER

loading map - please wait...

RAVINTELI HUBER 61.496361, 23.760502 Ravintoloitsijat kuvailevat Huberia uniikiksi omantiensä biffiravinteliksi, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli.

RAVINTELI HUBER ARTIKKELEISSA

KE 29.3. | Yllätyksiä Suurille Lihan Ystäville – Huber aloittaa Lihaillat yllätysmenuineen

Ravinteli Huber starttaa 29.3. alkaen yllätykselliset Lihaillat, jotka herkistävät varmasti kunnon carnivoren mielen ja makuhermot. Luvassa on lihaisia erikoisherkkuja ja niiden kavereiksi valikoituja juomia...

Huber muutosten myllerryksessä – uusi keittiömestari ja ravintolapäällikkö pistävät tuulemaan

Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?

Huberin Kirsi Seppänen nappasi hopeaa Suomen Paras Sommelier 2016 -mittelössä

Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés Baltà -kilpailun 18.9. äärimmäisen tiukassa finaalikilvassa...

RAVINTOLA HUBER TAPAHTUMISSA

su 30.04.2017
Ravinteli Huberin vappuaatto
Ravinteli Huber hurvittelee vappuna. Syömään saa tulla, mitä haluaa. À...
ma 01.05.2017
Ravinteli Huberin vappu
Ravinteli Huber hurvittelee vappuna. Syömään saa tulla, mitä haluaa. À...
RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
Avoinna ma 16-24, ti-pe 11-14 ja 16-24, la 13-24, su suljettu
ravintelihuber@ravintelihuber.fi