Los Pollos on saanut uuden keittiömestarin ja kanavarrastaiturin Eeva Peltoluomasta. Yhdessä ravintoloitsija Toni Leskisen kanssa hän muodostaa mainiosti yhteen soittavan ja uutta ideoivan tiimin, joka taituroi tarjoamiset niin ravintolan perusaukioloaikojen puitteissa kuin yli kauppakeskuksen aukioloaikojen venyviin illanviettoihinkin.
Peltoluoma ja Leskinen ovat toimineet samassa keittiötiimissä vuosien ajan jo vuosia sitten, kun kumpikin työskenteli Bodega Saludissa. Los Pollosin espanjalaistyylinen keittiö olikin Peltoluoman nopeasti omaksuttavissa.
– On ollut hienoa saada tähän kaveriksi osaava ammattilainen, jolla on näkemyksiä ja kokemusta. Eevan mukana on tullut jo ideoita sekä pieniä muutoksia ja parannuksia, Leskinen toteaa tyytyväisenä.
Peltoluoman myötä lounaan tarjollaoloaikaa on pidennetty klo 15 asti. Lounastarjonnassa on nykyään myös erittäin ruokaisaa ja kovasti kysyttyä lounaskeittoa, jota lusikoidaan menemään kaikkina muina lounaspäivinä paitsi keskiviikkona, jolloin ravintolassa tarjotaan ramenia.
Suoraan Tampereen Saludista ei Peltoluoma kuitenkaan Los Pollosiin saapunut, sillä siinä välissä hän ehti toimia Uudessakaupungissa usean ravintolan keittiökompleksia johtaen. Tampereella vieraillessaan Peltoluoma piipahti usein moikkaamassa Leskistä tämän uudessa ravintolassa. Kun vanhan kotikaupungin vetovoima sai naisen lopulta palaamaan takaisin, tapahtui myös pyörähdys Los Pollosin piisin ääreen ja Rotisserie-grillin kanavartaiden kimppuun.
– On mukavaa olla töissä tällaisessa paikassa, jossa tuote on todella kunnossa ja ihmiset lähtevät tyytyväisinä, Peltoluoma toteaa hymyillen.
Illanistujaisia ja kunnon kekkereitä yli tavallisen aukioloajan
Los Pollosista ei muuten välttämättä tarvitse lähteä silloin, kun ostoskeskus sulkeutuu. Tiloissa onnistuvat nimittäin monenlaiset illanistujaiset taikka vaikka synttärikekkerit, jolloin ilonpitoa voi sovittaessa jatkaa jopa pikkutunneille klo 02 asti. Koskikeskuksen sulkeuduttua ravintola hyödyntää viereistä Otavalankadun sisäänkäyntiä. Ydinkeskustasta ei kovin montaa paikkaa löydykään, joissa voi pitää parinkymmenen henkilön illanistujaiset tai viidenkymmenen juhlijan istuvat illalliset yhtä mutkattomasti ja aivan omassa rauhassa.
– Voimme myydä listan annoksia, mutta valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan mitä tahansa ruokaa. Meillä on esimerkiksi järjestetty tilauksesta viiden ruokalajin istuvia illallisiakin, Leskinen kertoo.
Mikäli porukallaan mielii tilata suoraan listalta, ei Los Pollosissa kekkeröinti edellytä välttämättä sen kummempia kuvioita. Eräskin seurue saapui yllättäen ravintolaan viettämään synttäreitään normaalien aukioloaikojen puitteissa espanjalainen kitaristi mukanaan.
– He tilasivat ruoat listalta ja juomat baarista. Kun sulkemisaika lähestyi, sovimme, että he voivat jäädä vielä juhlimaan omalla porukallaan. Meillä kun on anniskeluoikeudet kahteen saakka.
Toki ravintolaan kannattaa olla jo etukäteen yhteydessä illanistujaisten tai juhlinnan ”jatkoajan” tiimoilta. Tilavuokraa ravintolasta ei veloiteta, mutta minimimäärä yksityisseurueille on 20 henkilöä.
Lue myös: https://kohokohdat.fi/tampere/los-pollos-catering/
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy