Lillan ottaa kaiken irti kesästä kauden raaka-aineineen. Ravintolan ruoka- ja viinilista uudistuivat kesäkuun viimeisellä viikolla. Tarjolla on brunssia, lounasta ja uuden bistro- sekä á la carte -listan annoksia.

Lillanin lautasilta löytyy muun muassa Karitsankareeta ja paahdettua taimenta. Kuva: Kohokohdat.fi

Uudistuneelle ruokalistalle on poimittu bistroannoksia sekä erilliset á la carte -annokset, joiden pääruokien raaka-aineet ovat niin vedestä, maalta, maatilalta kuin puutarhastakin.

– Uudessa ruokalistassa olemme panostaneet jälleen lähituotantoon ja raikkaisiin kesäisiin makuihin, kuten sini- ja kampasimpukoihin, ankkaan ja kesäisiin lisukkeisiin. Hieman lähdettiin uuden listan myötä myös Suomen ja pohjoismaiden ulkopuolelle tuomalla mukaan ranskalaisen keittiön pieniä yksityiskohtia, kertoo Mirella Viitala Lillanista.
Viinilistalla lähituotannon suosimisen ideologia näkyy sinä, että valikoimassa on ainoastaan eurooppalaisia viinejä. Myös alkoholittomia juomia on tarjolla.
– Kesäksi otettiin vahvistuksena vielä rosé mukaan.

Luvassa on omia Puutarhaan suunniteltuja niin syötäviä kuin juotavia herkkuja, hyvää fiilistä ja kesäiltojen huumaa.

Lillanissa voi syödä ruokailla ulkona puutarhassa, verannan suojissa sekä syvemmällä ravintolan sisätiloissa. Lillan ottaa pöytävarauksia vain sisätiloihin.

Kesän uutuustapahtumana Lillanin Puutarhajuhlat – tulossa myös Riihi BBQ pop-up-ilta

Lillanin puutarhan ulkoilmakonserteissa tuovat torstaisin 10.8.2023  asti tunnelmaa live-artistien ja dj-soitannan muodossa.

Heinäkuun lopussa lauantaina 29.7. Ilmari Saarikosken Riihi BBQ Pop-up tuo tarjolle BBQ-ruokaa ja live-musiikkiakin on jälleen tiedossa.

Uusi ilmainen musiikkitapahtuma – Lillanin Puutarhajuhlissa nimekkäitä live-artisteja keskikesällä

Lue lisää Lillan Hotel & Kök: lillan.fi