trattoria-pikkujoulut
Punasipuligraavattua siikaa sitruunahyytelöllä, siianmäti-mascarponemoussella sekä voissa paahdetuilla maalaisleipätikuilla.

Trattoria TammerinpuistoRavintola Trattoria Tammerin puiston pikkujoulumenussa perinteisiä suomalaisia joulun makuja yhdistetään italialaiseen ruokaan. Italialaisesta keittiöstään tunnetun ravintolan pikkujoulumenun antimissa korostuvatkin Italian parhaat maut.

– Herkkuhetki aloitetaan nauttimalla punasipulilla marinoitua siikaa, pääruokana maistuu hirven sisäpaisti Saltimbocca, ja aterian kruunaa sitruuna-kanelipannacotta. Makunautinnon kruunaavat tarkoin valitut viinit. Trattorian pikkujoulumenu on erinomainen valinta, kun tavanomaisen jouluruuan ohelle kaivataan vaihtelua, kertoo Executive Chef Eeva Heino Radisson Blu Grand Hotel Tammerista.

Pikkujoulukautena Trattoriassa herkutellaan myös à la carte -listan antimilla sekä La Tavola Italiana -kokonaisuudella, joka koostuu pöytäseurueen kesken jaettavasta lajitelmasta alkuruokia, pääruokia ja lisukkeita. La Tavola Italianassa on italialaiseen tapaan valmistettuja herkkuja, kuten rosmariinimarinoituja oliiveja, munakoisopestoa, parmankinkkua, pihvihärkää ja grillattua mustekalaa.

Pikkujoulumenua tarjoillaan maanantaista lauantaihin aina 22. joulukuuta asti. Tunnelmallinen Trattoria Tammerin puisto sijaitsee Radisson Blu Grand Hotel Tammerin alimmassa kerroksessa.

Trattoria Tammerin puiston pikkujoulumenu

Punasipulilla marinoitua siikaa
Siianmäti-mascarponemoussea sekä voissa paahdettua ruisleipää

Hirven sisäpaistia Saltimbocca
Parman kinkkuun käärittyä hirven sisäpaistia ja salviavoita, perunagnoccheja ja suppilovahveroita sekä riistakastiketta

Sitruuna-kanelipannacotta
Marinoitua luumua

41 €/hlö, S-Etukortilla 38 €/hlö
Suositusviinit
Unico Pecorino, Tenutta Ulise, Abruzzo, Italia 44 €/plo
Pipoli Aglianico, Vigneti del Vulture, Aglianico del Vulture, Italia 42 €/plo
Brachetto d’Acqui Castelgaro, Bersano, Piemento DOCG Brachetto D’Acqui, Italia 50 €/plo