MAINOS

Ravintola Näsinneula

Särkänniemi, Tampere

AVOINNA

TI-LA 11-24 ( Keittiö 23 )

Särkänniemen Näsinneulan huipun korkeuksissa sijaitsee yksi Tampereen arvostetuimmista ravintoloista. Ravintola Näsinneula on tunnettu taidokkaista menukokonaisuuksistaan ja lähiruoka-aatteen esille tuomisesta. Raaka-aineet hankitaan pääosin omilta, tutuilta lähituottajilta ja ruoka valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla alusta loppuun asti itse.

Myös viineihin panostetaan, ja viinivalikoima vaihtuu ruokalistan ja vuodenaikojen mukaan. Ravintolan sommelierit ovat aidon kiinnostuneita löytämään annoksille juuri sopivat viinikumppanit. Myös viiniaiheisia teemamenuja on usein.

Ravintolasta avautuu upea näköala ympäri kaupunkia ja Näsijärveä. Puitteet ovat erityisen upeat juhlinnalle. Näsinneulassa on niin erilaisiin yritys- kuin yksityistilaisuuksiinkin sopivia tiloja, jotka muuntuvat niin pienten ryhmien kuin suuremmankin juhlaväen tarpeisiin. Kokouslaitteisto on huippuluokkaa.

MAINOS


RAVINTOLA NÄSINNEULA ARTIKKELEISSA

Pinot Noir -viikot Tampereella

[20.5.-2.6.] Riesling & Co -viikot 2024 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät 60 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana tällä kertaa kahdeksan ravintolaa: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Näsinneula, Ravitsemisliike Aisti, Sasor Restaurant &...

Portviiniä läpi aterian Näsinneulan Syksyn satoa -menulla 8.-27.11.2016

Ravintola Näsinneula yllättää asiakkaansa uudella Syksyn satoa -menulla, jonka juomasuositukset ovat portviinejä läpi aterian. Upeat portviinit saapuvat ravintolaan maineikkaalta portugalilaiselta Quevedon tilalta. Yleensä portviini pääsee...

Ainutlaatuinen José Moro -viinintekijäillallinen ja -menu Näsinneulassa

Ravintola Näsinneula kattaa korkeuksiinsa Espanjan maut niin viineinä kuin ruokinakin juuri parhaimpaan pikkujouluaikaan. Nyt on lisäksi ainutlaatuinen tilaisuus nauttia rento espanjalainen viini-illallinen yhdessä Espanjan viinihuippuihin lukeutuvan Bodegas Emilio Moron omistajan, José Moron, seurassa. Emilio Moro -viinimenu on tarjolla viiden viikon ajan 3.11.-7.12., mutta José on paikalla viinintekijäillallisella ainoastaan 15.11.
MATKAILIJAN JA LÄHILOMAILIJAN VINKIT Tapahtumapaikat ja nähtävyydet lähellä
Ravintolalle ominaisia ruokia ja keittiötyyli

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä