beajolais-viini

Pikkujoulut ex-tempore:

Euroopan eri juomakulttuureista antinsa ammentava Gastropub Tuulensuu on ravintola, jossa osataan nauttia elämästä. Aina löytyy mainioita juomia, joista saa hyvän syyn juhlaan. Tähän aikaan vuodesta nautitaan viinisadonkorjuun ensimmäisistä antimista.

Gastropub Tuulensuu

Beaujoulais nouveaut päästetään markkinoille aina marraskuun kolmantena torstaina, joka on viinivuoden tärkeimpiä yksittäisiä päiviä. Myös Tuulensuussa huuhdellaan kurkunkannesta alas syksyn sadon ensimmäisiä viinejä. Beaujolais nouveau -ilta on myös erinomainen tapa viettää pikkujouluja vaikkapa ihan ex tempore.

Gastopub Tuulensuun ravintoloitsija Sami Lappalainen iloitsee, että kerrankin saa tulla ravintolaan viini-iltaan, jossa ei hifistellä eikä arvostella, vaan läträtään rennosti viinien kanssa.

Ravintoloitsijan mielestä hienostelu ei kuuluu beaujolais nouveau -juhlintaan, vaan haluaa nostaa hauskanpidon viinitapahtuman pääteemaksi.

– Määrä on tärkempää kuin laatu näissä pirskeissä, muistuttaa Lappalainen.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Pinot Noir -viikot Tampereella

[20.5.-2.6.] Riesling & Co -viikot 2024 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät 60 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana tällä kertaa kahdeksan ravintolaa: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Näsinneula, Ravitsemisliike Aisti, Sasor Restaurant &...
Gastropub Tuulensuu on suosittu ravintola Tampereella.

[SUNNUNTAISIN] Tuulensuun klassikkosunnuntait vaihtuvin klassikkoannoksin

Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita syystä tai toisesta olisi liian...

Aikuisten joulukalenteri Gastropub Tuulensuusta – 24 eri olutta joulun odotukseen

Jokasyksyiseen tapaan Gastropub Tuulensuussa nautitaan juustoviikoista.