MAINOS
Koti TEEMANA Ranskalainen ravintola

TEEMANA: Ranskalainen ravintola

Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut...
Bistro Frans & Marie avaa ranskalaiset ovensa 8. huhtikuuta. Ravintola tulee entisen ravintola Fransmannin tilalle Original Sokos Hotel Ilvekseen....
Ravintola Fransmanni pitää viimeistä päivää ovensa auki sunnuntaina on avoinna viimeisen kerran sunnuntaina 27.3.2016, sillä sen tilalle luodaan aivan...
Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen...
Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Sokos Hotel Ilveksen ravintola Fransmannin ruokalista täydentyy ajankohtaisilla mauilla 14.4. Kevään kunniaksi Fransmannissa tarjoillaan huhtikuun puolivälistä alkaen muun muassa parsaa eri tavoin valmistettuna. Lyhyen sesongin aikana parsaa saa muun muassa perinteisesti hollandaisekastikkeella, briossissa ja keittona.
Wistub Alsace laski hintojaan heti vuoden alussa, joten nyt viinituvan leppoisassa tunnelmassa ruokailee ja siemailee entistä edukkaammin. Vaikkapa talvilistan reheviä ja muhevia makuja, jotka lämmittävät pakkasen koettelemia sisällä kotoisassa pikkuravintolassa.
Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Se on ainoa laatuaan Suomessa ja todennäköisesti koko Pohjoismaissa. Se tarjoaa huippulaadukkaita viinejä, joita ei Alkon hyllyltä tai muista ravintoloista löydy. Laukontorin alsacelaisravintola Wistub Alsace täyttää 15.12.2014 jo komeat kymmenen vuotta ja juhlii kippistellen, kilistellen ja huikeasti herkutellen.
Ranskalaisravintola Wistub Alsace on tunnelmallinen paikka pikkujoulujuhlintaan. Viinituvan kabinetti on monikäyttöinen tila, jossa myös pienimuotoiset pikkujoulukekkeröinnit onnistuvat mainiosti.
Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiömestari Guy Peled on luonut ravintolalle uuden listan, joka tuo lämpöä ja valoa pimenevään syksyyn. Mikä muu lohduttaa syksyn koleudessa paremmin kuin mehevä possu, lempeä karitsa tai suloinen linnunpesä.
Laukontori on kesäterässä! Wistub Alsacen terassi on jälleen täydessä kukkaloistossa ja valmiina istuskeltavaksi aamupäivän auringosta lempeisiin kesäiltoihin. Juuri vaihtuneen listan annokset on valikoitu rentoon kesäkauteen sopiviksi ja torin tuotteita hyödyntäviksi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä