Koti TEEMANA Lähiraaka-aineet

TEEMANA: Lähiraaka-aineet

Villa Hakkarissa juhlitaan, kokoustetaan, lounastetaan ja osallistutaan kokkailukursseille. Kartanoravintola on vain reilun vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, mutta silti se on aivan omassa rauhassaan Kuokkalankosken virran partaalla, maaseutupuutarhan ja luonnonantimien keskellä.
Villa Hakkarissa juhlitaan, kokoustetaan, lounastetaan ja osallistutaan kokkailukursseille. Kartanoravintola on vain reilun vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, mutta silti se on aivan omassa rauhassaan Kuokkalankosken virran partaalla, maaseutupuutarhan ja luonnonantimien keskellä.
Kangasalan kätköissä sijaitsee kulinaarinen keidas, jonne moni matkaa jo pääkaupunkiseutua myöden. Paakarin keittiössä kokataan skandinaavista ruokaa perinteisen ranskalaisen keittiön tekniikoin ja kaikki tehdään alusta asti itse käsityönä. Puolivalmisteita ei tunneta.
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä