Perinteisen suklaakalenterin sijaan joulunodotuksen vimmaa voi helpottaa maltaisella joulukalenterilla aikuiseen makuun. Gastropub Tuulensuusta voi nimittäin hankkia näpsäkästi itselleen tai läheiselleen joulukalenterin, joka sisältää 24 erilaista olutta, yhden jokaiselle joulunaluspäivälle.

TOIMITUKSEN VINKKI!  Omatuontioluita Belgiasta

Vuoden 2023 joulukalenterissa on mm. 8 erilaista Sori Brewingin olutta sekä 16 muuta olutta gastropubien omasta valikoimasta sekä omasta maahantuonnista. Joukossa on jokunen siiderikin.

– Jotkut tilailevat jouluisia olutpaketteja ulkomaisista verkkokaupoista. Kun meillä nyt on nämä ulosmyyntioikeudetkin ja paljon omatuontioluita, niin päätimme koostaa oman olutjoulukalenterin. Suurin osa oluista on sellaisia, joita ei ole Suomessa missään muualla myynnissä, ravintoloitsija Sami Lappalainen kertoo.

Ulosmyyntiluvat sallivat olutjoulukalentereiden mukaan myynnin 7 päivänä viikossa illalla klo 21 asti. Oluiden maksimialkoholipitoisuus on lain sallima 5.5%.

Olutjoulukalenteri maksaa vuonna 2023 125€. Kalenteri tulee noutaa itse Gastropub Tuulensuusta. Kannattaa myös varautua siihen, että kyseessä on raskaamman sarjan joulukalenteri. Painoa on siis melkoisesti.

Kalenterit tulevat myyntiin marraskuussa. Oman kalenterin saannin varmistaakseen sellainen pitää varata sähköpostitse ravintolasta.

LUE TARKEMMAT TIEDOT: Gastropub.net

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY