Perinteisen suklaakalenterin sijaan joulunodotuksen vimmaa voi helpottaa maltaisella joulukalenterilla aikuiseen makuun. Gastropub Tuulensuusta voi nimittäin hankkia näpsäkästi itselleen tai läheiselleen joulukalenterin, joka sisältää 24 erilaista olutta, yhden jokaiselle joulunaluspäivälle.

TOIMITUKSEN VINKKI!  Omatuontioluita Belgiasta

– Jotkut tilailevat jouluisia olutpaketteja ulkomaisista verkkokaupoista. Kun meillä nyt on nämä ulosmyyntioikeudetkin ja paljon omatuontioluita, niin päätimme koostaa oman olutjoulukalenterin. Suurin osa oluista on sellaisia, joita ei ole Suomessa missään muualla myynnissä, ravintoloitsija Sami Lappalainen kertoo.

Kukin pullo on joko kääritty numeroituun, helposti uudelleen hyödynnettävään lahjapussukkaan tai merkitty muuten päivänumerolla. Lisäksi oluet on pakattu tuhtiin korkinavaajalla varustettuun muovikiuluun, jota voi hyötykäyttää myöhemmin esimerkiksi juomien jäähdytystarkoituksessa. Tai aikaisemminkin, jos nyt vaikka sattuu käymään niin, että joulukalenteriaan alkaa malttamattomana aukoa kerralla useamman päivän osalta.

Ulosmyyntiluvat sallivat olutjoulukalentereiden mukaan myynnin 7 päivänä viikossa illalla klo 21 asti. Oluiden maksimialkoholipitoisuus on lain sallima 5.5%.

Olutjoulukalenteri maksaa vuonna 2020 135€. Kalenteri tulee noutaa itse Gastropub Tuulensuusta. Kannattaa myös varautua siihen, että kyseessä on raskaamman sarjan joulukalenteri. Painoa on siis melkoisesti.

Kalenterit tulevat myyntiin marraskuussa. Oman kalenterin saannin varmistaakseen sellaisen voi myös varata sähköpostitse ravintolasta.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY