Perinteisen suklaakalenterin sijaan joulunodotuksen vimmaa voi helpottaa maltaisella joulukalenterilla aikuiseen makuun. Gastropub Tuulensuusta voi nimittäin hankkia näpsäkästi itselleen tai läheiselleen joulukalenterin, joka sisältää 24 erilaista olutta, yhden jokaiselle joulunaluspäivälle.

TOIMITUKSEN VINKKI! Loistava isänpäivälahja

– Jotkut tilailevat jouluisia olutpaketteja ulkomaisista verkkokaupoista. Kun meillä nyt on nämä ulosmyyntioikeudetkin ja paljon omatuontioluita, niin päätimme koostaa oman olutjoulukalenterin. Suurin osa oluista on sellaisia, joita ei ole Suomessa missään muualla myynnissä, ravintoloitsija Sami Lappalainen kertoo.

Mukana on pari olutta Kaleva Brewing Companylta, mutta loput ovatkin sitten pääasiassa belgialaisia omatuontioluita.

Kukin pullo on joko kääritty numeroituun, helposti uudelleen hyödynnettävään lahjapussukkaan tai merkitty muuten päivänumerolla. Lisäksi oluet on pakattu tuhtiin korkinavaajalla varustettuun muovikiuluun, jota voi hyötykäyttää myöhemmin esimerkiksi juomien jäähdytystarkoituksessa. Tai aikaisemminkin, jos nyt vaikka sattuu käymään niin, että joulukalenteriaan alkaa malttamattomana aukoa kerralla useamman päivän osalta.

Ulosmyyntiluvat sallivat olutjoulukalentereiden mukaan myynnin 7 päivänä viikossa illalla klo 21 asti. Oluiden maksimialkoholipitoisuus on lain sallima 5.5%.

Olutjoulukalenteri maksaa 129€, sisältäen ALV:n 24%. Kalenteri tulee noutaa itse Gastropub Tuulensuusta. Kannattaa myös varautua siihen, että kyseessä on raskaamman sarjan joulukalenteri. Painoa on siis melkoisesti.

Kalenterit tulevat myyntiin 15.11. ja niitä on tarjolla vain 48 kappaletta. Oman kalenterin saannin varmistaakseen sellaisen voi myös varata sähköpostitse ravintolasta.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY