Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.
Pirkanmaalaisten keittiömestarien käsityönä loihtima juhlaillallinen on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia kiireettömästi ammattilaisten valmistamia harvinaisempiakin herkkuja ja erikoisuuksia, joita ei ravintolassakaan...
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Tiiliholvi on valinnut huikeat Paul Goerg-samppanjat tryffelimenunsa viineiksi. Gastronomian klassiset helmet yllätyksellisestikin yhdistävä menukokonaisuus tuo iloa ja...
Timjami on avara, aurinkoinen ja luomuinen lounas-, oppilas- ja tilausravintola sekä kahvila. Jopa kokous- ja konferenssitapahtumien ympäristöksi ja kestittäjäksi...
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Masuunin vuoden viides ruokalista astui voimaan maanantaina 19.8. Seuraavien kuukausien ajan ravintolan lautasilla on runsaasti syksyn satoa,...