Skopeloksen saaren lounais- ja länsiosista löytyvät parhaat rannat.  Stafiloksen ranta on vain yksi suosituimmista sillä se on vain muutaman minuutin automatkan päässä saaren pääkaupungista, Skopeloksen kaupungista.

Staphylos on saarelle tunnusomaisesti pikkukiviranta, jota reunustavat vihreät männyt ja jyrkät kalliot. Jo saapuessa näköala kauniille Stafiloksen lahdelle tekee vaikutuksen.
Puusto reunustaa rantaa varjostaen kapeaa rantakaistaletta osan päivästä.
Alueelta löytyy myös historiallisesti merkittävä Stafiloksen hauta.

Rannalle on helppo päästä myös  bussilla Skopeloksen kaupungissa ja se onkin korkeasesongin aikana melko ylikansoitettu. Rannalta löytyy rantatuoleja ja aurinkovarjot sekä tietysti rantataverna. Huomioitavaa on se, että rannalle on melko jyrkkä laskeutuminen ja myöhemmin kipuaminen ylös.

Rantoja läheisyydessä

Viereinen Velanio Beach on kirkasvetinen nudistiranta ja läheltä löytyy myös Agnontas Beach, jonka ranta on pikkukiveä ja hiekkaa. Agnondas Beach on ranta, jossa on tavernoja ja hyvät palvelut verrattoman idyllisessä ympäristössä.

Todellinen löytö on Limnonaris Beach, joka on luonnonkaunis kallioiden kätkemä paratiisi vaikkapa kirjan lukemiseen.

Panormoksen lahden laitamilta löytyy Small Beach, jonka rantaa männyt varjostavat antaen luonnollisen varjonsa lähes veden rajaan asti.