http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4f/Columbus_House-Vegueta-Las_Palmas_Gran_Canaria.jpg/320px-Columbus_House-Vegueta-Las_Palmas_Gran_Canaria.jpg
Christopher Columbus House & Pilar Nuevo Square, Vegueta Quarter in Las Palmas de Gran Canaria (Gran Canaria). Canary Islands, Spain.

Gran Canarian saaren pääkaupungista Las Palmasista löytyy aitoa kanarialaista elämää ja kaupungin rakennushistoria on erityisen kiehtovaa.

Veguetan alueelta löytyvä Christopher Columbus -museo on hyvä kiintopiste, josta vanhaankaupunkiin ja sen historiaan voi tutustua. Museossa voi tutustua Columbuksen Amerikan seikkailujen kiinnostaviin yksityiskohtiin.

Alueen kivettyjä katuja tutkiskellessa kiinnittää erityisesti huomiota hienoihin aukioihin veistoksineen, parvekkeisiin ja rakennusten yksityiskohtiin. Alueelta löytyy myös hyviä tavernoja ja ravintoloita, joissa saaren vanhoja tradioita ja saarella vaikuttaneiden useiden kultturien vaikutuksia voi aistia suoraan lautaselta.

Historiallisten rakennusten sisälle voi astua myös Pérez Galdós -kotimuseossa. Muita mielenkiintoisia museoita ovat Museo Canario, jossa on kokoelma saaren alkuperäisasukkaiden jäännöksistä ja löydöistä.

[toggle_box title=”Las Palmasin linkit” width=”250″]

Kartta | GranCanaria.com

[/toggle_box]