Kuutar-sisävesilaivat risteilevät hämäläisissä kansallismaisemissa keskiviikkoisin Petäyksestä Visavuorelle. m/s Silver Moon taas risteilee Hämeenlinnasta Visavuoreen tiistaisin ja torstaisin

tiistaisin 7.6.-16.8.2022
keskiviikkoisin 29.6.-10.8.2022
torstaisin 23.6.-4.8.2022

Seuraavat risteilyt

Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

ti 9.8. Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

Hämeenlinna m/s Silver Moon
Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Moon tiistaisin 7.6.-16.8.2022...
Risteilyt Petäyksestä Visavuoreen

ke 10.8. Risteilyt Petäyksestä Visavuoreen

Hämeenlinna Petäys Resort
Kuutar-sisävesilaivaristeilyt lipuvat hämäläisissä kansallismaisemissa keskiviikkoisin Petäyksestä Visavuorelle. Lisäksi halukkaat voivat...
Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

ti 16.8. Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen

Hämeenlinna m/s Silver Moon
Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Moon tiistaisin 7.6.-16.8.2022...

MAINOS


Risteilyt Hämeenlinnasta Visavuoreen kulkevat Vanajaveden kauniissa kansallismaisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Hämeenlinna hotelli Aulanko - Scandic Hotel AulankoVisavuoriristeilyjen ympärille on helppo rakentaa lähiloma. Esimerkiksi Scandic Aulanko on kylpylähotelli ja muutenkin monipuolinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla ja myös Aulangon upeissa maisemissa. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit rauhallisista järvinäkymistä. Hotelliin voit tutustua tarkemmin tästä.

Toinen hieno hotellikohde, jonka rantahotelli myös. Petäys Resort on Vanajaveden maaseutuidyllissä luonnonhelmassa sijaitseva lomakeidas 23 kilometria Hämeenlinnan keskustasta.

Visavuori