fuerteventura-kanariansaaret

Kanarian vanhin saari Fuerteventura on ikääntynyt tyylikkäästi ja kultahiekkaisia rantoja silmänkantamattomiin. Myös suosio on kasvussa ja sinne hakeutuvatkin nyt kaikki: auringonpalvojat, perheet, sporttilomailijat ja rauhallista lomaa lämmössä kaipaavat.

Fuerteventuran rannat ovat kiistatta Kanariansaarten upeimmat Finnmatkojen viestintäpäällikkö Jenita Sillanpään mukaan

– Fuerteventuraa voi sanoa Kanarian Karibiaksi, sillä saarella on yli 50 kilometriä huikean hienoja hiekkarantoja.

Fuerteventuran parhaat biitsit sijaisevat Las Dunasissa, missä ranta on kullankeltaista hiekkadyyniä. Kilometrien mittainen Atlantin ranta sopii kaikenlaiseen lomaelämään, ja sen varrella on lukuisia kahviloita, kioskeja ja surffikouluja. Kun rantaviivaa jatkaa kauemmas, ranta näyttää luonnonvaraisen tilansa ja tarjoaa mahdollisuuden rauhalliseen, jopa yksityiseen, lomanviettoon.

– Meidän kannatti odottaa paluuta Fuerteventuralle, sillä nyt voimme ylpeänä sanoa olevamme ainoa suomalainen matkanjärjestäjä, jonka hotellit ovat keskellä kansallispuistoa. Luksushotelli Riu Palace Tres Islas ja All inclusive -hotelli Riu Oliva Beach sijaitsevat Corralejon kansallispuistossa. Maisemaa hallitsevat upeat dyynit, jotka ovat muodostuneet Saharan autiomaasta puhaltaneiden tuulten kuljettamasta hiekasta, Sillanpää maalailee.

Euroopan Karibia ja viiden tähden luksushotelleja

Karibian tunnelmaa Fuerteventuralla luovat myös kirkkaat, turkoosinvihreät rantavedet, jotka syleilevät saaren matalia rantoja. Upeista uimapaikoista ja ihanasta lomaelämästä pääsee nauttimaan Finnmatkojen 11 hotellissa ympäri saarta. Valikoimassa on kaikkea edullisista Perhelöytö-hotelleista viiden tähden luksusresorteihin.