Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hügge (@ravintolahugge) jakama julkaisu

Turun ravintolakadulle aurajoen rantaan on remontoitu kasvispainotteinen ravintola upeaan Casagrandentaloon. Vegetaarinen ravintola ei kuitenkaan halua lokeroitua kasvisravintolaksi, enemmänkin mukavan oloilun aatetta kunnioittavaksi viihtymispaikaksi.

– Hyvä ruoka ei rajoitu tiettyihin raaka-aineisiin, eikä meillä ole piilotettua agendaa ruokalistoissa. Haluamme vain tarjota hyvää, mutkatonta ruokaa kaikille. Se on nyt enemmänkin vaan sattuma, että päätettiin tarjota kasvisruokaa.”
– Kertoo ravintoloitsija ja keittiömestari Simo Hallikainen.

Noin 80:n asiakaspaikan Hüggen sisätilojen lisäksi kesäaikaan mukavasta oloilusta pääsee nauttimaan Hüggen terassilla idyllisellä paikalla Aurajoen kupeessa.

Ravintolahankkeen takana ovat Hallikaisen lisäksi Carola ja Tero Sintonen. Jo ennestään Turun ravintolapiireissä tutut ravintoloitsijat omaavat vahvan kokemuksen ravintolaprojekteista sekä Suomessa että ulkomailla.

Hygge on mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

Hüggen aatetta kunnioittaen, tulee ravintola olemaan helposti lähestyttävä, rento ja kiireetön jossa ruoka sattumoisin vaan on vegetaarinen. Hügge haluaakin tarjota hyvää (kasvis)ruokaa kaikille, ruokatottumuksista riippumatta. Rentoa ja kodikasta ilmapiiriä täydentää laadukas cocktailbaari, jossa viihtyy pidemmänkin ajan.

Varaa pöytä: Dinnerbooking.com